Olet täällä

Vanhustyön Avustajat -palvelu

Vanhustyön Avustajat toimivat kotona asuvien kotihoidon ja omaishoidon asiakkaiden tukena ja apuna arkisissa askareissa. Palvelun avulla asiakas voi yhdessä Vanhustyön Avustajan kanssa käydä esimerkiksi kodin ulkopuolella asiointikäynneillä.

Palvelut

Ikäihminen ja vanhustyön avustaja ulkoilemassa.

Palvelu on tarkoitettu kotihoidon ja omaishoidon asiakkaille. Palvelu on maksuton. Mahdolliset taksimatkat asiointikäynneille asiakas maksaa itse omalta osaltaan.

Vanhustyön Avustajat voivat tulla kanssasi kauppaan, lääkäriin, sairaalakäynnille, laboratorioon, röntgeniin, vaateostoksille, pankkiin ja muille asiointikäynneille, joille tarvitset avustajan mukaasi. Vanhustyön Avustaja voi tulla mukaasi tutustumaan viriketoimintaan ja auttaa apuvälineiden noutamisessa.

Vanhustyön Avustajan kanssa voit yhdessä tehdä kodin pieniä askareita, vaikkapa istuttaa kesäkukkia puutarhaasi. Vanhustyön Avustajan kanssa voit myös viettää kotonasi mukavan juttutuokion, lukea päivän lehteä ja tehdä ristikoita. Vanhustyön Avustajan kanssa voit ulkoilla ja tehdä fysioterapeuttien antamia kotijumppaohjeita. 

Ikäihminen ja vanhustyön avustaja kävelyllä.

 

KUINKA OTAN PALVELUN KÄYTTÖÖN

Tilaukset ja lisätietoja palvelusta ma-pe klo 9-15 puh. 040 673 1379.