Olet täällä

Koe Vaasa

Perheluisteluvuoro

Perheliikuntaa järjestetään arkipäivisin ja -iltaisin sekä viikonloppuisin maksuttomilla ja kaikille avoimilla perheliikuntavuoroilla.

 

Liikuntapalveluiden ja Vaasan Luistinkerhon yhteistyössä järjestämä perheluistelu on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, jotka haluavat pitää hauskaa yhdessä! Tapahtuman aikana jääkenttä jaetaan kahteen alueeseen. Toisessa päädyssä on toimintaa ohjaajien johdolla ja toisessa päädyssä vapaata luistelua. Tule kokeilemaan ja nauttimaan luistelusta koko perheen kanssa. Toimintaan osallistuminen on maksutonta eikä vaadi erillistä ilmoittautumista ja perheluisteluun osallistuminen on maksutonta.

Kohderyhmä: Suosittelemme perheluistelua yli 3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua uuteen harrastukseen ja samalla päästä viettämään mukavaa vanhempi-lapsi -hetkeä!
Aika ja paikka: Vaasan jäähalli, harjoitusjää 3. Rinnakkaistie 1. klo 17.00-18.00.

 

Perheluisteluvuorot syksyllä 2018:

La 13.10 Perheluistelu
La 20.10 Koko perheen syyslomaluistelu
La 27.10 Sirkus jäällä*
La 3.11 Halloween Disco (naamiaiset)
La 10.11 Wasa Cup (vuoro peruttu)
La 17.11 Perheluistelu*
La 24.11 Jäädisco

*Vaasan Sportin pelipäivinä harjoitushalli 3:n takana oleva parkkipaikka on varattu harjoitushallia käyttäville. Paikkoja rajoitetusti!

Varustus: Kaikilla tulee olla omat luistimet ja kypärä. Jäällä keskitymme pitämään hauskaa luistimilla, ilman mailoja. Lämpötila jäällä on muutaman asteen plussan puolella. Jäähallilta on mahdollisuus saada lainaksi kypärä. Tapahtuman ohjaajina toimivat Vaasan Luistinkerhon valmentajat ja ohjaajat.

Yleisiä ohjeita: Jäähallilla on pääsääntöisesti varattu aina pukuhuone varusteiden vaihtoa varten. Tarkista pukuhuone jäähallin infon vieressä olevasta ikkunasta. Pukuhuoneisiin jätetyt tavarat ovat omalla vastuulla. Lapset ovat jäällä vanhempien vastuulla. Jäälle tai luistinmatoille ei saa mennä ulkokengät jalassa. Toimintaa voi seurata harjoitushallin ylätasanteelta.

 

Lisätietoja:

Vaasan kaupungin
Liikuntapalvelut Jaakko Saarinen
Puh. 0400 983 993
jaakko.saarinen@vaasa.fi

Vaasan Luistinkerho ry
Fanny Makkee
Puh. 040-758 3563
fanny.makkee@vaasanluistinkerho.fi