Olet täällä

Koe Vaasa

Perheluisteluvuoro

Vaasan jäähallilla järjestetään maksuton perheluisteluvuoro yhteistyössä vaasalaisten jääurheiluseurojen kanssa.

 

MAKSUTON PERHELUISTELUVUORO

Liikuntapalveluiden ja Vaasan Luistinkerhon yhteistyössä järjestämä perheluistelu on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, jotka haluavat pitää hauskaa yhdessä! Tapahtumassa kaukalo jaetaan kahteen alueeseen. Toisessa päädyssä on toimintaa ohjaajien johdolla ja toisessa päädyssä vapaata luistelua. Toimintaan osallistuminen on maksutonta eikä vaadi erillistä ilmoittautumista ja perheluisteluun osallistuminen on maksutonta.Ohjaajina toimivat Vaasan Luistinkerhon valmentajat ja ohjaajat. Tule kokeilemaan ja nauttimaan luistelusta koko perheen kanssa!

Perheluisteluvuorot tammi-helmikuussa 2019:

La 12.1 Perheluistelu
La 19.1 Koko perheen jäädisco!
La 26.1 Sirkus
La 2.2 Perheluistelu
La 9.2 Perheluistelu
La 16.2 Ystävänpäivä - tuo kaveri mukaan!

Aika ja paikka: Vaasan jäähalli, harjoitusjää 3. Rinnakkaistie 1. klo 17.00-18.00.

Kohderyhmä: Suosittelemme perheluistelua yli 3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua uuteen harrastukseen ja samalla päästä viettämään mukavaa vanhempi-lapsi -hetkeä!

Varustus: Kaikilla tulee olla omat luistimet ja kypärä. Jäällä keskitymme pitämään hauskaa luistimilla, ilman mailoja. Lämpötila jäällä on muutaman asteen plussan puolella. 

Yleisiä ohjeita: Jäähallilla on pääsääntöisesti varattu aina pukuhuone varusteiden vaihtoa varten. Tarkista pukuhuone jäähallin infon vieressä olevasta ikkunasta. Pukuhuoneisiin jätetyt tavarat ovat omalla vastuulla. Lapset ovat jäällä vanhempien vastuulla. Jäälle tai luistinmatoille ei saa mennä ulkokengät jalassa. Toimintaa voi seurata harjoitushallin ylätasanteelta.

Lisäinfoa: https://www.vaasanluistinkerho.fi/tapahtumat/perheliikunta/