Olet täällä

Saavutettavuus

Koe Vaasa

Vaasa-opisto sijaitsee osoitteessa Raastuvankatu 31, 65100 Vaasa.

Saapuminen Vaasa-opistolle, Raastuvankatu 31

Autolla

Vaasa-opiston läheisyydessä on parkkipaikkoja katujen varsilla. Myös Kasarmialueella sekä Teatteriparkissa on runsaasti parkkipaikkoja. Lisätietoa teatteriparkista löydät täältä.

Bussilla 

Vaasa-opistolle pääset kätevästi myös bussilla. Ajankohtaiset bussiaikataulut ja -reitit löydät täältä

Pyörällä

Vaasa-opistolle saavut helposti ja ympäristöystävällisesti kävellen tai pyörällä. Pyöräparkin löydät rakennuksen oikealta puolelta.

Esteettömyys

Vaasa-opiston (Raastuvankatu 31) ensimmäinen kerros ja esteetön sisäänkäynti valmistuvat vasta joulukuussa 2016, joten syksyn ajan esteetön sisäänkäynti ei valitettavasti ole käytettävissä. 

Saapuminen Opistotalolle, Opistokatu 1

Opistotalon pääsisäänkäynti ei ole käytössä syksyllä 2016. Kulku taloon tapahtuu vain Varastokadun puoleisista sisäpihan sisäänkäynneistä, joista A-sisäänkäynti on esteetön. 

Autolla

Alla olevasta kartasta löydät lähimmät parkkipaikat. Inva-parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen sisäpihalla (kulku Varastokadun puolelta) esteettömän sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. 

Pysäkointi opistotalon ympäristössä

Bussilla

Opistotalon lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Sepänkyläntiellä, Maasillalla ja vanhan linja-autoaseman kohdalla. Ajankohtaiset bussiaikataulut ja -reitit löydät täältä

Pyörällä

Opistotalon pyöräparkit sijaitsevat pääsisäänkäynnin edustalla sekä Varastokadun puoleisella seinustalla. 

Saapuminen Kungsgårdenin kampukselle, Kuninkaankartanontie 30 A

Puutyön ja entisöinnin tilat sekä verhoomo sijaitsevat päärakennuksen BT-osassa, jonka tunnistat sen vihreästä tunnusväristä. Kulku tiloihin tapahtuu 07-siiven J-ovesta. Metallityötunnit pidetään MME-osassa (opasteissa myös MM), jonka tunnusväri on harmaa. Metallityötunneille kuljetaan ovesta 16. Kaikkiin tiloihin pääset myös pääsisäänkäynnin kautta.

Autolla tai pyörällä

Kungsgårdenin kampuksella on runsaasti parkkitilaa autolla tai pyörällä saapuville opiskelijoille muun muassa päärakennuksen edustalla.

Bussilla

Kampuksen lähin pysäkki on Runsorintiellä. Huomioithan aikataulussasi kävelymatkan bussipysäkiltä kampukselle. Ajankohtaiset bussiaikataulut ja -reitit löydät täältä

Esteettömyys

Inva-parkkipaikat sijaitsevat päärakennuksen edessä. Tiloihin on esteetön kulku pääsisäänkäynnin kautta. BT-opasteet ohjaavat puutyö- ja entisöintitiloihin sekä verhoomoon, joka sijaitsee toisessa kerroksessa. Pääsisäänkäynnin aulassa on hissi. MME-opasteita seuraamalla pääset metallityöpajaan.

Saapuminen Stallille, Läntinen Kasarmintori 8–10

Autolla tai pyörällä

Kasarmialueella on parkkitilaa sekä autoilla että pyörällä saapuville.

Bussilla

Stallin lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Koulukadulla ja Korsholmanpuistikolla. Ajankohtaiset bussiaikataulut ja -reitit löydät täältä

Opetuspaikkoja on myös muualla Vaasassa ja lähipaikkakunnilla. Tarkista kurssisi oikea paikka kurssiohjelmasta.