Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Ur&Penn

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Ur&Penn on H&M perustajan Erling Perssonin vuonna 1943 perustama ruotsalainen kello- ja koruketju, joka yli 120 myymälällään on tänä päivänä Skandinavian markkinajohtaja kello- ja korumyynnissä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kelloja, koruja ja asusteita parhaaseen hintaan. Teemme myymälässä myös korvien rei´ityksiä sekä pariston vaihdon kelloosi odottaessa.

  +358 6 5579010

  https://uropenn.se/

  Facebook

 • Volt

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Volt tarjoaa muotitietoiselle miehelle shoppailuelämyksen myymälöisssä, joissa kansainväliset ja skandinaaviset brändit kohtaavat tyylikkään sisustuksen. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme toimivat yrityksemme perustana.

   

  040 54 61 192

  https://voltfashion.com/fi/

  Facebook

 • Corneila

  Vasavägen 10, Närpes

  Cornelia on lifestyleputiikki, jossa on ihana sekoitus maalaistunnelmaisia vaatteita ja sisustusesineitä. Liikkeestä löytyy myös kahvila.

  +358 45 855 5433

  info@cornelia.fi

  http://www.cornelia.fi/sv/

  Facebook

 • Cubus GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Tänä päivänä luomme vahvempia siteitä Cubuksen Pohjoismaisiin juuriin; elämäntapaan, arvoihin ja tarpeisiin. Sisällytämme toimintaamme pohjoismaisuuden, yksinkertaisen suunnittelukielen ja haemme väripalettimme luonnosta. Suunnittelijaryhmämme ottaa vaikutteita pohjoismaisesta ilmastosta. Tiedämme, että myös kesällä täällä pohjoisessa voi olla tarvetta kevyille housuille kuin untuvatakillekin. Syksy taas tuo mukanaan toiveet lämpimistä, mukavista tuotteista sekä kevyistä, toimivista materiaaleista.

  034 109 11 33

  mail@cubus.com

  https://cubus.com/fi/

 • Dressmann - GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju joka kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten kaikki vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman hyvälaatuisia perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukuihin, markkinoiden parhain hinnoin.

  +358 40 1995 790

  https://dressmann.com/fi/

  Facebook

 • H&M GW-Galleria

  Kivihaantie 14, 65300 Vaasa

  H&M Group is a family of brands and businesses, making it possible for customers around the world to express themselves through fashion and design, and to choose a more sustainable lifestyle. We create value for people and society in general by delivering our customer offering and by developing with a focus on sustainable and profitable growth.

  +358 80 011 4000

  https://www2.hm.com/fi_fi/index.html

  Facebook

 • Jack & Jones GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Tiimimme on kasvanut matkan varrella, mutta pohjimmiltaan kyse on edelleen tavallisista hepuista ja farkuista. Ja kyllä – nuoren miehen vaatekaapissa täytyy olla muutakin kuin hyvät farkut. Siksi valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pukeutumiseen: urbaaneja urheiluvaatteita, rentoja klassikoita, siistejä pukuja, asusteita ja kenkiä. Toisin sanoen asuja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

   

 • Juha Koskela Design

  Palkitun kultaseppä Juha Koskelan suunnittelemia koruja käsityönä ”anticlastic” tekniikalla valmistettuna.

  +358 40 181 7477

  kuhakoskela@netikka.fi

  Facebook

 • KappAhl

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Tervetuloa KappAhliin. Meiltä löydät muotia, joka sekä tuntuu että näyttää hyvältä. Tarjoamme laadukkaita ja hyvin istuvia vaatteita naisille, lapsille ja miehille. KappAhlista löydät muodikkaita ja hintansa arvoisia vaatteita kaikkiin tilanteisiin – sekä arkeen että juhlaan.

  044 433 5257

  https://www.kappahl.com/fi-fi/

  Facebook

 • Lindex

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Haluamme tarjota asiakkaillemme skandinaavista muotia, joka inspiroi ja saa asiakkaat tuntemaan olonsa hyväksi. Valikoimastamme löytyy vaatteita kaikenmuotoisille ja -kokoisille naisille ja sitä kuvaillaankin naiselliseksi, yksinkertaiseksi ja raikkaaksi. Naisten vaatevalikoimamme avulla voimme auttaa asiakkaitamme täyttämään vaatekaappinsa vaatteilla, joita he todella rakastavat, huoltavat ja pitävät usein yllään.

  +358 201 422 400

  https://www.lindex.com/fi

  Facebook

 • Luhta Brand Store

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Luhta on yksi suurimmista tekstiilialan yrityksistä Pohjoismaissa. Aktiiviset ihmiset yli 50 maassa eri puolilla maailmaa ovat valinneet ja käyttävät suomalaista perimää ja taito-tietoa edustavia yksilöllisiä brändejämme.

  Toimintamme ja tekemisemme keskiössä on asiakas ja loppukuluttaja sekä luova innovatiivisuus, minkä ansiosta pystymme jatkuvasti tuottamaan dynaamista designia ja korkealaatuista tuotantoa.

  +358 9 2310 0080

  https://luhta.com/fi/fi

  Facebook

 • Modesta

  Hartmaninkuja 5, Vaasa

  Meiltä löydät bambuvaatteet, ihanan pehmeät ja mukavat Movesgood vaatteet – valmistettu luonnon lyocell-käsitellystä bambusta, mikä on perusta kaikille liikkeessämme oleville vaatteille. Bambu on pehmeää, kaunista ja tunne kantaa vaatteet on maaginen! Nyt löydät myös käsintehtyjä Vernada-koruja meiltä, jotka sopivat kivasti bambuvaatteisiin!

  +358 40 5510 140

  info@modesta.fi

  https://modesta.fi/

  Facebook

 • Natalie

  Vaasanpuistikko 15, Vaasa

  Vaatteita kypsille naisille.

  +358 (0)6 317 3815

 • Vero Moda

  Rewell Center, Vaasa

  Huipputrendejä juhlaan tai arkeen. Tutustu upeaan farkku- ja mekkovalikoimaan Vaasan Rewell Centerissä!

  +358 (0)40-6784983

  http://www.veromoda.com/

  Facebook

 • Vero Moda - GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Yksinkertaisuus on aina kuulunut brändiimme. Intohimo ja osaaminen vievät meitä eteenpäin, ja olemme aina uskaltaneet tehdä sen, mikä tuntuu oikealta.

  VERO MODA on tarjonnut uusia trendejä, mutkatonta tyyliä ja muodikkaita must have -vaatteita tyylikkäille nuorille naisille vuodesta 1987 lähtien. Eloisa ja mutkaton lähestymistapa muotiin on tavaramerkkimme.

  +358 40 653 7657

  https://www.veromoda.com/fi/fi/home

  Facebook

 • VILA

  Hovrättsesplanaden 16, Vaasa

  VILAs designfilosofi är att skapa sensuella, moderiktiga och feminina produkter. Dessa produkter är en kombination av tryck, utsökta snitt och glamorösa detaljer. VILAs design betonar feminina former som är enkla men snygga.

   

  +358 44 741 0203

  https://www.vila.com/en-fi/home

  Facebook