Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Laukkutalo

  Rewell Center, Vaasa

  Laukkutalosta laaja valikoima laukkuja moneen tarpeeseen.

  http://www.laukkutalo.fi/

 • Lindex

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Haluamme tarjota asiakkaillemme skandinaavista muotia, joka inspiroi ja saa asiakkaat tuntemaan olonsa hyväksi. Valikoimastamme löytyy vaatteita kaikenmuotoisille ja -kokoisille naisille ja sitä kuvaillaankin naiselliseksi, yksinkertaiseksi ja raikkaaksi. Naisten vaatevalikoimamme avulla voimme auttaa asiakkaitamme täyttämään vaatekaappinsa vaatteilla, joita he todella rakastavat, huoltavat ja pitävät usein yllään.

  https://www.lindex.com/fi

  Facebook

 • Luhta Brand Store

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Luhta on yksi suurimmista tekstiilialan yrityksistä Pohjoismaissa. Aktiiviset ihmiset yli 50 maassa eri puolilla maailmaa ovat valinneet ja käyttävät suomalaista perimää ja taito-tietoa edustavia yksilöllisiä brändejämme.

  Toimintamme ja tekemisemme keskiössä on asiakas ja loppukuluttaja sekä luova innovatiivisuus, minkä ansiosta pystymme jatkuvasti tuottamaan dynaamista designia ja korkealaatuista tuotantoa.

  https://luhta.com/fi/fi

  Facebook

 • Marimekko

  Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa

  Marimekko on omaperäisistä väreistään ja kuvioistaan ympäri maailmaa tunnettu suomalainen designtalo. Vuonna 1951 visionaarisen Armi Ratian perustamaa Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä todellisista lifestyle-brändeistä, joka yhdistää muodin, asusteet ja kodinsisustuksen yhdeksi ainutlaatuiseksi elämäntavaksi. Vuosien mittaan olemme pysyneet uskollisina alkuperäiselle tehtävällemme tuoda iloa arkeen.

  +358 (0)50 576 5130

  vaasa@marimekko.fi

  https://www.marimekko.com

  Facebook

 • Modesta

  Hartmaninkuja 5, Vaasa

  Meiltä löydät bambuvaatteet, ihanan pehmeät ja mukavat Movesgood vaatteet – valmistettu luonnon lyocell-käsitellystä bambusta, mikä on perusta kaikille liikkeessämme oleville vaatteille. Bambu on pehmeää, kaunista ja tunne kantaa vaatteet on maaginen! Nyt löydät myös käsintehtyjä Vernada-koruja meiltä, jotka sopivat kivasti bambuvaatteisiin!

  +358 40 5510 140

  info@modesta.fi

  https://modesta.fi/

  Facebook

 • New Yorker

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Löydä viimeisimmät trendit ja tyylit näytöslavoilta NEW YORKERISTA – kaikki edulliseen hintaan.

   

  https://www.newyorker.de/fi/fashion/

  Facebook

 • Polarn O. Pyret

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Valmistamme lastenvaatteita, joissa lähtökohtana on korkea laatu, persoonallinen design ja vaatteen toimivuus vauhdikkaimmissakin leikeissä.

  +358 45 175 1575

  https://polarnopyret.fi/

  Facebook

 • RESTYLE by Mia

  Pitkäkatu 28-30, Vaasa

  RESTYLE-ompelimo palvelee Slow Fashion -ajatuksella. Vaatekorjaukset ja -muokkaukset, vaatehuoltotuotteet sekä Vaasassa suunniteltu ja ommeltu naistenvaatemallisto. Myös mittatilausverhot.

  +358 50 571 4742

  hello@restyle.fi

  https://restyle.fi/

  Facebook

 • Salkari

  Rewell Center, Vaasa

  Olemme palveleva perheyritys Vaasan ydinkeskustassa, Rewell Centerin toisessa kerroksessa. Kattavaan valikoimaamme kuuluu laadukkaat koru-,kello- ja lahjatavaramerkit, sekä ajattomia klassikoita että tämän hetken kuumimpia trendejä. Erikoisosaamistamme ovat myös kihla -ja vihkisormukset.

  +358 (0)10 322 2999

  http://www.salkari.fi/

  Facebook

 • Stadium

  Hovioikeudenpuistikko 17, Vaasa

  Elämä on hauskempaa liikkeessä!

  Olemme tehneet päätöksen. Kaikilla täytyy olla varaa aktiiviseen elämään.

  Ideamme on yksinkertainen. Haluamme innostaa yhä useampia lähtemään liikkeelle, asettamaan tavoitteita ja pitämään hauskaa matkan varrella. Teemme sen tarjoamalla uusimpia urheiluvälineitä ja – muotia aina edullisesti.

  Saat oikeat toiminnot ja kunnollisen laadun kaupan päälle. Saat parhaan vastineen rahoillesi. Kaikissa hintaluokissa.

  020 7900 300

  teamsales.vaasa@stadium.fi

  https://www.stadium.fi/

  Facebook

 • Ur&Penn

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Ur&Penn on H&M perustajan Erling Perssonin vuonna 1943 perustama ruotsalainen kello- ja koruketju, joka yli 120 myymälällään on tänä päivänä Skandinavian markkinajohtaja kello- ja korumyynnissä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kelloja, koruja ja asusteita parhaaseen hintaan. Teemme myymälässä myös korvien rei´ityksiä sekä pariston vaihdon kelloosi odottaessa.

  +358 6 5579010

  https://uropenn.se/

  Facebook

 • Vero Moda

  Rewell Center, Vaasa

  Huipputrendejä juhlaan tai arkeen. Tutustu upeaan farkku- ja mekkovalikoimaan Vaasan Rewell Centerissä!

  http://www.veromoda.com/

  Facebook

 • Vero Moda - GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Yksinkertaisuus on aina kuulunut brändiimme. Intohimo ja osaaminen vievät meitä eteenpäin, ja olemme aina uskaltaneet tehdä sen, mikä tuntuu oikealta.

  VERO MODA on tarjonnut uusia trendejä, mutkatonta tyyliä ja muodikkaita must have -vaatteita tyylikkäille nuorille naisille vuodesta 1987 lähtien. Eloisa ja mutkaton lähestymistapa muotiin on tavaramerkkimme.

  +358 40 653 7657

  https://www.veromoda.com/fi/fi/home

  Facebook

 • VILA

  Hovrättsesplanaden 16, Vaasa

  VILAs designfilosofi är att skapa sensuella, moderiktiga och feminina produkter. Dessa produkter är en kombination av tryck, utsökta snitt och glamorösa detaljer. VILAs design betonar feminina former som är enkla men snygga.

   

  +358 44 741 0203

  https://www.vila.com/en-fi/home

  Facebook

 • Volt

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Volt tarjoaa muotitietoiselle miehelle shoppailuelämyksen myymälöisssä, joissa kansainväliset ja skandinaaviset brändit kohtaavat tyylikkään sisustuksen. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme toimivat yrityksemme perustana.

   

  040 54 61 192

  https://voltfashion.com/fi/

  Facebook