Olet täällä

Tietoa kaupungista

Sijaiseksi Vaasan kaupungille

gb_kotihoito.jpg
Vaasan kaupunki tarvitsee päivittäin useita sijaisia erilaisiin tehtäviin.

Tällä hetkellä rekrytointipalveluilla on valmiudet välittää varhaiskasvatuksen ja sosiaali- ja terveystoimen alojen sijaisuuksia ja määräaikaisia tehtäviä valmiille alan ammattilaisille sekä alaa opiskeleville osaamisen mukaisiin tehtäviin. Meiltä löytyy myös avustavia tehtäviä. Varhaiskasvatuksessa voi toimia lyhytaikaisena sijaisena myös henkilö, joka on kiinnostunut alasta ja soveltuva työskentelemään lasten parissa. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina ja omien toiveiden sovittaminen on helppoa.

Muiden toimialojen sijaisuuksia voitte tiedustella suoraan toimialalta.

Vaasan kaupunki on ottanut käyttöönsä rekrytoinnissa sähköisen Kuntarekry-ohjelman. Rekisteröidy ja kirjaudu ohjelmaan ja jätä  sijaishakemuksesi varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveysviraston sijaisuuksiin. Uuden hakijan ollessa kyseessä kutsutaan sinut haastatteluun. Jatkossa voit itse omilla tunnuksillasi päivittää  hakemustietojasi ja käytettävyyttäsi. Kuntarekryyn voi kirjautua myös millä tahansa mobiililaitteella ja milloin tahansa.

Työtarjouksista ilmoitetaan toiveidesi mukaan joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tarjolla olevista työtehtävistä viestitetään useille sopiville hakijoille kerrallaan. Mikäli et saanut työtehtävää, saat ilmoituksen, että sijaisuus on jo täytetty.

Sinua palvelee Vaasan kaupungin rekrytointipalvelut. Yhteystiedot löydät täältä.

Lisätiedot