Olet täällä

Sijoita Vaasaan

Olemme edelläkävijöitä energiassa – liity joukkoon! Energisyytemme ansiosta kaupunkimme tunnetaan myös nimellä EnergyVaasa, Pohjoismaiden johtava energiateknologian keskittymä. Täällä Länsi-Suomessa, Pohjanmaalla, investoinneilla on tilaa menestyä – alla kahdeksan syytä miksi.

Vaasa currently offers leading investment opportunities in energy technology and urban living
invest-in-vaasa-etusivu_-_30-_of_energy_technology_exports_in_finland.jpg
invest-in-vaasa-etusivu_-_90-_of_finlands_rd_work_within_electricity_and_automation_happens_in_the_vaasa_region.jpg
invest-in-vaasa-etusivu_-_140_companies_in_energy_sector.jpg
invest-in-vaasa-gigavaasa_-_the_cheapest.jpg

Kolme askelta osaksi Vaasan menestystarinaa

1. Tarvittavat taustatiedot

Kaikelle sijoitustoiminnalle oleellista on paikallisten olosuhteiden ymmärtäminen. Sijoitusta tai sijoittumista harkitsevalle tarjoamme päätöksen tueksi reaaliaikaista tietoa kyseisen teollisuudenalan näkemyksistä ja liiketoimintamahdollisuuksista Vaasan seudulla.

2. Luottamus ja tuki

Autamme kaikissa liiketoimintaa koskevissa kysymyksissä sekä annamme tukea uuden liiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen monin eri tavoin, muun muassa tarjoamalla koulutusta ja taloudellista neuvontaa.

3. Arvokkaiden yhteyksien luominen

Yhteistyö on menestyksen avain. Työskentely luotettavien kumppaneiden kanssa on auttanut monia yrityksiä menestykseen ja kukoistukseen. Vaasa vetää puoleensa korkeasti koulutettuja työntekijöitä sekä tarjoaa sujuvuutta käytettävissä olevien tilojen ja rakennuskohteiden hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä

Tiimimme tarjoaa kansainvälisiä palveluita yrityksille ja sijoittajille, jotka haluavat mukaan Vaasan seudun menestystarinaan.
investin@vaasa.fi

Additional info