Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Artikelkategorier: Nyheter

Entusiasti ja Eksyneet uppträder på Feasta Club 16.1

Entusiasti ja Eksyneet från Vasa uppträder på årets första Feasta Club torsdag 16.1.2020 kl. 18 i huvudbibliotekets Dramasal. Det är gratis inträde till evenemanget och arrangör är Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster.

Entusiasti ja Eksyneet är en Vasagrupp som framför alternativ popmusik och fängslar publiken med sitt sound och sina texter. Bandets live-uppträdanden skapar en magisk känsla och bjuder in folk till att ta del av en fin musikupplevelse.

I gruppen Entusiasti ja Eksyneet uppträder sångaren ”Entusiasti” Emmi Haapaniemi och ”Eksynyt” gitarristen Otto Pirttiperä samt andra musiker i varierande sammansättningar. Pirttiperä spelar också i andra band.

Haapaniemi skriver sånger om saker som är viktiga för henne, därför är sångerna mycket intima. Haapaniemi vill inte bli satt i något speciellt stilfack, utan för fram sin egen unika musikstil. Entusiasti ja Eksyneet har aktivt gjort skivinspelningar, av vilka den nyaste är från hösten 2019. Bandet har också varit förband till artisten Yona.

Publicerad: 07.01.2020