Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Ryhmäliikuntatunti

Artikelkategorier: Uutiset

Ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla tammikuun loppuun asti

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden ryhmäliikuntatunnit, liikuntakerhot ja perheliikunta ovat tauolla tammikuun loppuun asti. Toiminta pyritään aloittamaan maanantaina 1.2.2021.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi liikuntapalveluiden järjestämät terveysliikunnan ja soveltavan liikunnan ryhmäliikuntatunnit, kouluilla järjestettävät Action-liikuntakerhot sekä perheliikunta ja perheluistelu ovat tauolla tammikuun loppuun asti.

– Toimintamme jatkuu verkon välityksellä, eli tarjoamme some-kanavillamme Facebookissa ja Instagramissa erilaisia live-jumppia, kertoo liikuntasuunnittelija Tatjana Asplund.

Liikuntaneuvoja voi lähteä seuraksi lenkille

Uutuutena liikuntapalvelut tarjoaa kaiken ikäisille vaasalaisille maksutonta ja yksilöllistä liikuntaneuvontaa. Liikuntaneuvojille voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

– Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat vinkkejä, kannustusta ja opastusta liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen. Liikuntaneuvojamme voi tarvittaessa vaikka lähteä mukaan kävelylle, jos yksin lähtemisestä ei tule mitään, Asplund kertoo.

Liikuntaneuvojat:

Liikuntakortin hintaan keväälle alennusta

Ryhmäliikuntatunneille on voinut osallistua ostamalla liikuntakortin. Syksyn 2020 liikuntakorttia on myyty 50 % alennuksella, eli siinä on valmiiksi jo huomioitu koronatilanteen vaikutukset tuntien määrään. Koronatilanteesta aiheutuva liikuntatoiminnan tauko huomoidaan myös kevätkauden 2021 liikuntakortin hinnassa.

Publicerad: 18.12.2020