Du är här

Arbeta i Vasa stad

 • Sairaanhoitaja
 • Hitsari
 • Sairaanhoitaja

Om Vasa

Lediga arbetsplatser

 • Handledare

  Vasa stads social- och hälsosektorn söker en handledare för tiden 1.11.2017-31.12.2018.

  Till de centrala uppgifterna hör att ge råd och handledning till invandrare under integrationstiden i vardagens frågor och kontakter med...

 • Ledande socialarbetare

  Vasa stad söker en ledande socialarbetare till resultatområdet för socialarbete och familjeservice.

  Resultatområdets uppgift är utgående från klientens resurser och behov att främja och stöda klientens och hans eller...

 • Administrativ daghemsföreståndare

  Vasa stad söker en administrativ daghemsföreståndare från och med 2.1.2018.

  Obs! Ansökningar som inkommit under tidigare ansökningsomgång 19.9.-5.10.2017 beaktas vid valet.

  Placeringen av tjänsten är...

 • Ansvarig handledare

  Vasa stad söker en ansvarig handledare till Mäkihovi.

  Första placeringsplats är Mäkihovi, en boendeenhet för personer med utvecklingsstörning, där det bor sammanlagt 25 personer som behöver stöd av olika slag....

 • Handikapp- och tillgänglighetsombud

  Vasa stad söker ett handikapp- och tillgänglighetsombud till stadsutvecklingen i ett anställningsförhållande som gäller tillsvidare.

  Handikapp- och tillgänglighetsombudet har i uppgift att främja...

 • Lektor i biologi och geografi

  Finska grundläggande utbildning i Vasa stad söker en lärare i biologi och geografi för tiden 16.11.2017 - 3.6.2018 i Variskan koulu.

  Behörighetsvillkor är examen för ämneslärare i biologi och geografi

  ...

 • Inhoppare som lokal- och instrumentvårdare

  Social- och hälsovårdsväsendet erbjuder uppgifter av olika längd och för viss tid inom vårdsektorn för färdigt utexaminerade inom branschen samt för studerande inom branschen i enlighet med deras kunnande...

 • Korttidsvikariat inom småbarnsfostran

  Vi behöver vikarier för kort tid inom småbarnsfostran i fostrings-, vård- och assistenuppgifter, bland annat barnträdgårdslärare, barnskötare, gruppfamiljevårdare, assistenter och daghemsarbetare.

  ...

 • Som inhoppare inom vården (Primärvårdare, sjukskötare, hälsovårdare)

  Social- och hälsovårdsväsendet erbjuder uppgifter av olika längd och för viss tid inom vårdsektorn för färdigt utexaminerade inom branschen samt för studerande inom branschen i...

Vasa stad behöver hela tiden nya kunniga arbetstagare, vikarier och praktikanter. Inom staden kan man också söka sommarjobb, civiltjänst, lönesubventionerat arbete eller bekanta sig med arbetslivet. Ett mångsidigt urval av arbetsuppgifter inom olika branscher erbjuds, allt från sjukskötare till idrottsplatsskötare och från sekreterare till scenograf. Vasa stad är en rökfri arbetsgivare.

På Rekryteringens sidor finns övergripande information om rekryteringens ämnesområden. Man söker jobb via det elektroniska rekryteringssystemet. Vasa stads lediga arbetsplatser (ordinarie, visstidsanställningar och vikariat) hittar du på Kommunrekry. Vid tekniska problem ta kontakt med rekrytointi(at)vaasa.fi

Till lönesubventionerat arbete, arbetsprövning och rehabiliterande arbetsverksamhet ansöks via stadens egna kanaler. Du kan läsa mera om dessa under avsnittet Stödande av sysselsättning.

Så här använder du kommunrekry.fi

Registrera dig som ny arbetssökande på Kommunrekry.fi under punkten Sökanden eller i platsannonsen under punkten Sök arbetsplatsen. Fyll i alla fält, välj ett lösenord, godkänn användningsvillkoren och klicka på registrerad. Efter det kan du fylla i ansökan. Om du är tidigare registrerad sökande i Kommunrekry, ska du fylla i ansökan genom att logga in i systemet eller via platsannonsen under punkten Sök arbetsplatsen.

Kom ihåg att i nedre kanten av ansökningen klicka på SÄND ANSÖKAN. Efter det får du i din e-post bekräftelse på att din ansökan har kommit till Kommunrekry.

Lediga befattningar och tjänster

https://www.kuntarekry.fi/sv

Förmedling av vikarier

https://www.kuntarekry.fi/sv/sa-har-soker-du-lediga-jobb-i-kuntarekry

Ofta frågat

https://www.kuntarekry.fi/sv/ofta-fragat-om-anvandningen-av-kuntarekry

Webbläsare som krävs för Kuntarekry: Internet Explorer 10 och nyare versioner av Modzilla Firefox, Google Chrome, Ooppera Safari.