Förbigå menyn

Det händer på TaiKon

TaiKon ordnar föreställningar och utställningar av barn och ungdomar samt barnkulturevenemang under hela året. Välkommen!

Egna danser lör 11.2.
Ung energi och kreativitet! Egna danser är ett gemensamt evenemang för Kuula-insitutet, TaiKon, Korsholms musikinstitut och musikinstitutet Legato. På scenen visas danser som danseleverna själva har gjort.  Föreställningen är lör 11.2. kl. 14 i Toivo Kuula -salen, Skeppsgatan 16. Fri entré. 

Ungdomsmusikalen Mysteria tor 16.2. – lör 18.2.
Mysteria är en tidlös ungdomsmusikal om att tro på sig själv och våga drömma högt.
Vi får följa Tindra som har tappat bort sin röst, hon anlitar två detektiver för att lösa detta mysterium och tillsammans ger de sig ut på en tidsresa för att finna svar.

TaiKons nutidsdans 6 och teaterkonst 4 -grupper medverkar i musikalen och för musiken ansvarar Rockskolans band. Manuset är skrivet av Ann-Louise Bertell, regisserad av Julia Johansson och musiken är komponerad av Janne Hyöty. Musikalens koreografier är gjorda  av Nanna Rahikainen, Nella Turkki och Heini Haverinen.

Tre föreställningar är öppna för publik:

tor 16.2. kl. 18

lör 18.2. kl. 13 och

lör 18.2. kl. 16.

Uppvisningarna hålls i Vasa stadsbibliotekets Drama-sal, Biblioteksgatan 13.

Fri entré. Antalet platser är begränsade, 120 platser/ föreställning. Vänligen reservera en plats för föreställningen genom att anmäla dig i förväg. Anmälningen görs här.

Öppet hus under vecka 8
Välkommen att följa undervisningen och bekanta dig med vår verksamhet! Dörrarna är öppna till alla TaiKons undervisningsgrupper mån 20.2.–fre 24.2.

 

 

 

Kontaktuppgifter

Ta kontakt