Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Gerbyn avoin päiväkoti

Obs! Verksamheten vid de öppna daghemmen i Gerby och Roparnäs tar paus fr.o.m. 1.2 på grund av personalbrist. Verksamheten vid de öppna daghemmen tar paus till dess att nya anställda har rekryterats. Läs mera

Verksamheten i det öppna daghemmet är avgiftsfri och avsedd för Vasabarn under skolåldern samt för deras föräldrar och vårdare. Vårt daghem är finskspråkigt.

Man kan delta i verksamheten utan förhandsanmälan. Syftet är att stöda både barnets utveckling och den vuxna i barnuppfostran.

I det öppna daghemmet leker, sjunger, pysslar, målar, bakar vi och gör utflykter tillsammans.  För vuxna ordnas bland annat sakkunnigbesök och produktdemonstrationer.

Kaffe, te och saft serveras mot en liten avgift, men man kan också ta med en egen matsäck, som kan värmas i mikron.

I det öppna daghemmet är alla vuxna tillsammans med barnen, men huvudansvaret för barnet har den vuxna som har med sig barnet.

Klubben i det öppna daghemmet är avsedd för Vasabarn i åldern 3–5 år som inte är inom den kommunala småbarnspedagogiken. Till klubben tas högst 16 barn. Sök klubbplats

Vi besöker också Länsimetsän päiväkoti vid olika evenemang, till exempel teaterföreställningar, sångstunder och konserter och gör utflykter till den närliggande skogen och andra objekt.

Kontaktuppgifter

Ta kontakt

Telefon

Adress:

Vi har öppet

  • Öppna daghem: må kl. 9.00 - 13.00 och ti kl. 9.00 - 14.00

  • Klubben: ons - fre kl. 8.30 - 12.30