Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Askartelua Helmen Hetkessä

Seniorklubben Pärlestunden

På Pärlestunden ordnas ett mångsidigt program för seniorer, såsom bingostunder, musicerande och motion. Servicen är avgiftsfri och fungerar med tidsbokning. Pärlestunden är stängt under resten av året 2020 på grund av den osäkra situationen med coronaviruset.

Pärlestunden har öppet måndagar till torsdagar kl. 10–14. Seniorklubben fungerar med tidsbokning i servicehuset Brändös Pärla. Närståendevårdare kan föra sin partner till Pärlestunden exempelvis när de ska uträtta ärenden. Servicen är avgiftsfri för kunderna.

Varje kund befinner sig på seniorklubben med en studerande från Vamia. De studerande kommer och tar emot kunderna vid ytterporten och assisterar dem vid hemfärden. Vid behov beställer hemvården skjuts i förväg åt kunderna till Pärlestunden.

På seniorklubben finns ett motionsrum och en salong, där kunderna exempelvis kan få små frisyrer eller handvård. Kunderna beaktas som individer och verksamheten byggs upp utifrån deras önskemål.

På Pärlestunden kan man även äta lunch och dricka kaffe mot betalning. Lunchen kostar 7 euro och kaffe 1,20 euro. Kaffe och bulle kostar tillsammans 2,20 euro.

Pärlestundens lokaler inklusive möbler tillhandahålls av hem- och anstaltsvården. Seniorklubbens verksamhet planeras och genomförs av studerande vid Vamia tillsammans med lärarna.

Hur jag använder servicen

För beställning av tid på nätet ska kunden eller den som beställer ha en e-postadress. Till e-posten kommer en reserveringsbekräftelse och en länk, via vilken den som reserverar själv kan göra ändringar och annulleringar.

Ring och boka tid må-to kl. 10–14 tfn 040 645 8656 eller på nätet här. Tidsbeställningar och ändringar kan man göra via nätet ett dygn (24h) innan den reserverade tiden. OBS! Pärlestunden är stängt under resten av året 2020 på grund av den osäkra situationen med coronaviruset.

Kontaktuppgifter

Ta kontakt

Brändös Pärla är stängt på grund av coronaviruset. Verksamheten fortsätter på höst.

Kontaktuppgifter

  • Brändös Pärla / Marjo Suutari 040 745 2490

  • Vamia / Marjut Töyli 0400 991 942