Förbigå menyn

Sök boende

Välj önskad boendeform och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Hotel Red & Green

  Närpesvägen 16, Närpes

  Vi har 30 högutrustade hotellrum. Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter. Alla våra hotellgäster har möjlighet till den allmänna bastun på beställning. Kommer du med bil, parkerar du gratis alldeles utanför hotellet.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  http://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Naturstation Gåshällan

  Gåshällan, Närpes

  Gåshällan

  Naturstation Gåshällan är en renoverad före detta sjöbevakningsstation, som ligger på en klippig ö långt ut i Närpes skärgård. Naturstationen lämpar sig för båtfolk, lägerskolor, företag, privatpersoner, fågelskådare, kurser och andra grupper av olika slag. Här finns övernattning för ca 25 personer, kök, matsal, bastu och torrtoalett.

  Olika båtföretagare för ut besökare till Gåshällan. Gruppen / kunden kontaktar båtföretagaren själv i god tid före önskat besök. Kostnaden för båttransporten betalas direkt till båtföretagaren.

  +358 50 381 3089

  naturstation@gashallan.fi

  http://gashallan.fi/

  Facebook

 • YA sommarhotell

  Ängskullsvägen 1, Närpes

  YA kesahotelli

  YA:s sommarhotell i Närpes har 80 sängar fördelade på 20 lägenheter. En av lägenheterna är handikappanpassad. Varje lägenhet har basutrustat kök samt dusch och separat wc. I grundpriset ingår täcke och dyna. Ni kan välja att hyra sänglinne av oss eller ha med egna lakan och handdukar.

  På området finns tvättstuga, bastu, tv-rum och ett utrymme med bl.a. biljardbord och pingis. En stor utegrill finns till gästernas förfogande.

  +358 50 402 4181 (vi tar mot telefonbokningar och förfrågningar mån–tors kl 16–21)

  sommarhotell@yrkesakademin.fi

  https://www.yrkesakademin.fi/index.php/tjanster/sommarhotell

 • Övermark Bed & Breakfast

  Vasavägen 1488, Närpes

  Övermark Bed & Breakfast ligger i Närpes. Vi erbjuder våra gäster ett boende i en stillsam landsbygdsmiljö. Vi har 12 rum på 2 våningar, från vilka man har en vacker utsikt över fälten. Denna historierika byggnad kan erbjuda dig en avslappnande plats att återvända till efter dagens äventyr i bygden. Frukosten vi serverar baseras så lång som möjligt på lokala råvaror!

  +358 40 636 1353

  info@overmarkbnb.fi

  https://www.overmarkbnb.fi

  Facebook