Förbigå menyn

Sök boende

Välj önskad boendeform och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Björkö Eagle´s nest cottages, stuga A (5-6 pers.)

  Björkövägen 981, Svedjehamn

  Välkommen till den varma och mysiga Eagle’s Nest Cottage (A)! Belägen nära Svedjehamn i Björköby. Endast  50 meter från Bodback naturstig och havet, i hjärtat av Unescos  Världsarv Kvarken skärgård. I närheten finns även  observationstornet Saltkaret och restaurang/café/museum Salteriet.

  Stugan är öppen året runt, rymmer 5-6 personer eller familjer. Eagle’s Nest A finns i en utbyggnad till huvudbyggnaden, men är ändå privat med egen parkering/trädgård/möbler/grillplats, entré och lobby. Stugan har ett sovrum (3 bäddar), stugkök med en bäddbar soffa för två samt en gammaldags liten bäddsoffa(173 x 80cm) eller en madrass. Fullt utrustat pentry och vedeldad spis, badrum och dusch.

  Vedeldad bastu tillgänglig (enligt överenskommelse). Gratis WiFi. Uthyrning av motorbåt och roddbåt. Fisketillstånd från närbutiken ‘Björkö Handeln’. Badplats med omklädningsrum i närheten och en vacker sandstrand bara 1,5 km. Husdjur är också välkomna!

  +358 50 536 8275

  info@bjorkonkotkanpesa.com

  https://eaglesnestbjorkoby.business.site/

 • Björkö Eagle´s nest cottages, stuga B (2-4 pers.)

  Björkövägen 981, Svedjehamn

  Välkommen till Eagle’s nest cottage (B)! Vi är belägna i Björköby, nära Svedjehamn i hjärtat av Unescos Världsarv, Kvarken, 50 m från havet och Bodback naturstig och nära observationstornet ‘Saltkaret’ och restaurang/café/museum “Salteriet”.

  Eagle’s Nest B är privat, rymmer 2-4 personer eller små familjer, har  egen parkering/trädgård och grillplats. Pentry, badrum/dusch, vardagsrum (bäddsoffa, enkelsäng) och sovloft (2 bäddar). Tillgång till vedeldad bastu (enligt överenskommelse). Gratis wifi. Uthyrning av motorbåt/roddbåt. Fiskelicenser kan köpas i närbutiken “Björkö Handeln”. Badplats i närheten och vacker sandstrand bara 1,5 km. Husdjur är välkomna!

  +358 50 536 8275

  info@bjorkonkotkanpesa.com

  https://eaglesnestbjorkoby.business.site/

 • Brita Härtulls stuga

  Kärklaxvägen 308, Maxmo

  Brita Härtullin tupa

  Gammal sytningsstuga i 1800-tals stil, där gamla målningstekniker använts i inredningen. Den öppna spisen bidrar till den trivsamma atmosfären i storstugan. Sovkammare med två separata sängar. Sängkläder ingår ej i priset. WC och dusch i samma stuga. Husdjur och rökning ej tillåtna i stugan.

  +358 6 345 0122

  info@klemets.fi

  https://klemets.fi/stuguthyrning/brita-hartulls-stuga/

 • Majorsgrund

  Majorsgrund, Maalahti

  I den 90m2 stora stockstugan kan våra gäster njuta av lugnet och avskildheten. Stugan har ett dubbelrum i förstavåningen, ett rum för sex personer i andra våningen och två bäddsoffor i vardagsrummet, så totalt kan tio peroner övernatta.

  Sänglinne och handdukar ordnas för en liten tilläggsavgift, eller så kan du ta med egna. Strandbastun är försedd med varmvattensdusch. Om du vill ta med din fyrfota vän, går det bra, din hund kan i princip röra sig fritt på ön. Observera dock att hunden skall hållas kopplad under fåglarnas häckningstid.

  Majorsgrund ligger på Finlands västkust i Kvarkens skärgård. Hela den ca 240 meter långa och ca 110 meter breda ön står till ditt förfogande.

  https://majorsgrund-island.com/

  Facebook

 • Sickans stugor

  Pålnäsvägen, Korsnäs

  Två hyresstugor – den ena för 4+4 personer och den andra för 6 personer i Pålnäs, Korsnäs.

  +358 44 373 4270

  sickan.smedlund@gmail.com

  http://sickans.yolasite.com/

 • Top Camping Vaasa

  Uddnäsvägen 34, 65170 Vaasa

  Välkommen till Top Camping Vasa! En havsomfluten, parkliknande campingplats brevid havet på Vasklot bara 2 km från Vasa centrum. På bekvämt avstånd ligger Vattenparken Tropiclandia.

  Campingen har 31 stycken fyra personers campingstugor. Alla stugor har värme, el, kylskåp och mikrovågsugn. Utanför stugorna finns dessutom vattenposter och platser för lägereld. Du har också tillgång till välutrustade kök med utegrillar, duschar och wc, morgonbastu 7-11 och naturligtvis all annan service på området. Möjlighet att ta husdjur med i stugorna nr 27-31 och stugorna nr 8-14 har dubbelsäng och våningssäng.

  Om du reser med husvagn eller husbil, kan du välja mellan att parkera på en grön och fin gräsmatta eller ett praktiskt sandunderlag. Det finns många eluttag och antalet ökar hela tiden!

  Vill du övernatta i tält finns det gott om plats att slå upp tältet på. Områdets välskötta gräsplan är stor nog för hundratals tält. Köksbyggnaden är nyrenoverad och välutrustad och all service ligger inom ett bekvämt avstånd.

  +358 20 796 1255

  info.topcampingvaasa@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/topcamping/en/

 • Villa Idören72

  Idören, Korsholm

  Denna moderna semesterbostad, som ligger i lugnet på Replot, byggdes 2020 och har bäddar för 8 personer.

  Ett perfekt ställe för företagstillställningar, privata fester eller sköna semestrar. Öppet samlings- och köksutrymme med utsikt över havet, ger en fin inramning för olika typer av arrangemang. Tre separata sovrum, alla med plats för 2-3 personer, ett rum har dubbelsäng. Dessutom sängar för två personer i bastubyggnaden. Köket har induktionsspis och ugn, diskmaskin, kylskåp med frysfack. Från köket dörr till den 50 m2 stora terrassen.

  Tillgång till bl.a. roddbåt, vedeldad bastu samt 70 meter strand.

  Kombinera naturens lugn och distansjobb, ring så skräddarsyr vi ett distansjobbpaket till dej!

  +358 44 980 7799

  idoren72@gmail.com

  http://bit.ly/villa_idoren_sv

 • Villa Wästinn

  Västerö 1587, Vörå

  Villa med 3-sovrum. Passar perfekt för familjer. Tillgång till hela huset på 100m2. Två våningar med totalt 3 sovrum, 1 badrum med toalett och dusch (2. vån), 1 toalett (1 vån.), vardagsrum och kök med full utrustning.

  Kan bokas för upp till 6 personer. Minimi bokningstid 2 dygn. Villan kan hyras året om.

  Villan har delvis sjöutsikt med tillgång till sandstrand och vedeldad bastu på Wästinn området. Gratis internet och bilparkering.

  +358 50 589 9724

  info@wastinn.fi

  http://www.wastinn.fi

  Facebook

 • Abbis lillstuga

  Norra Vallgrund

  Njut av sommaren i vår mysiga lillstuga i skärgårdsbyn Norra Vallgrund . I stugan finns vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa, samt en sovalkov med tre sängar. Passar bäst för 1-4 personer. Färskt dricksvatten finns i en kanister. Eco-torrklosett, varm utedusch, terrass med grill och utemöbler intill stugan. Traditionell dusch och WC finns i familjens huvudbyggnad nära stugan. Cyklar och hjälmar finns att låna. Vedeldad stockbastu kan hyras för 20€/gång. Höns, hund och två katter bor också på gården med skogsbruk och litet jordbruk.

  +358 50 053 5254

  https://airbnb.com/h/abbislillstuga

 • Aija's stugor

  Utterön, Vasa

  Aijas stugor

  AIJA’s semesterstugor är vackert belägna på Utterö i Vasa skärgård, 15 km från Vasa centrum. Stugornas läge vid vattnet och närheten till skog och mark, inbjuder till rekreation och fina naturupplevelser i lugn miljö.
  AIJA’s semesterstugor är vinterbonade, 37 m2 eller 47 m2 + stor terrass, två sovalkover med dörr, sex bäddar, elvärme, varmt och kallt vatten, storstuga med öppen spis, TV och radio. Alla stugor har en egen vedeldad stockbastu.

  +358 50 523 0156

  aija@netikka.fi

  http://www.citypocket.com/aijas_stugor/

  Facebook

 • Bergö Caravan parkering

  Magrund, Bergö

  Välkommen att parkera på Bergö Caravan parkering! Vi önskar er fina och avkopplande dagar på Bergö!

  Avgift (år 2020) 15 €/dygn, inklusive el och 10 €/dygn utan el.

  Toalett finns i servicebyggnaden vid badstranden.

  Facebook

 • Bergö Havsudden

  Bredhällsvägen 300, Malax

  Hyr stuga på skärgårdsön Bergö​, med vacker utsikt över bottenhavet.

  På Bergö Havsudden finns 3 stugor, namngivna efter våra söner; Kim, Oliver och Richard. Alla stugor har unik havsutsikt. Stugorna rymmer 6 personer och är 40 m2. De är utrustade med vardagsrum, kök, sovrum, dusch + toalett och mysigt loft samt terass. Till utrustningen finns bla. tv, wifi med internet och luftkonditionering. Varje stuga har dessutom egen brygga.

  Välkommen till din drömsemester!

  +358 (0)50 016 0231

  kontakt@bergohavsudden.fi

  https://bergohavsudden.fi/

  Facebook

 • Björkören hyresstuga

  Vargisvägen 64, Korsholm

  Björkören vuokratupa hyresstuga

  Forststyrelsens hyresstuga med rum för 6+2 personer. 1 rum, sovalkov och kök. I den separata båtskjulsbyggnaden finns en bastu och bastukammare med två sängar.
  Stugan har en färgstark historia som jägarnas etappställe och smugglarnas bas under förbudstiden. Stugan lämpar sig väl som bas för kanotfärder. Den ligger invid en kanot- och småbåtsled.

  +358 20 692 424

  https://www.utinaturen.fi/sv/bjorkorensstugahyresstuga

 • Camping Norrvalla

  Vöråvägen 305, Vörå

  Norrvalla Camping

  Kom och njut av några dagars avkoppling i rogivande miljö i Vörå. Norrvalla ligger naturskönt i Vörå. Platsen är lugn och luften är ren. Runtom finns åkrar och skogar, gamla vackra lantgårdar och historiska sevärdheter. På Norrvalla hittar du också Restaurang Elsas Kök och Elsas Café där vi använder oss av högklassiga råvaror och så närproducerat om möjligt. Varje kväll under sommarsäsongen är även bassängen öppen samt bastun varm. Norrvalla ligger centralt i Österbotten en halv timmer bilfärd till såväl Vasa som Powerpark i Alahärmä.

  +358 6 383 1012

  https://www.folkhalsan.fi/kop-och-hyr/boende/overnattning/vora---camping/

 • Huset Alvina

  Edsviksjön, Korsnäs

  Huset är en bondstuga från 1950 talet, men i modernare tappning. Helrenoverad med modernt WC och dusch. Köket inrett som det var förr i tiden med vedeldad spis och låg köksinredning. Finns gasspis och kaffe- samt vattenkokare. Frukost tillbehör finns, men tillagas själv. Ett sovrum med dubbelsäng och ett litet rum med en säng. På vindsvåningen finns ett rum för konferensmöjligheter, för ca 15 personer. Finns möjlighet att sov i konferensrummet (soffa 180cm x 60cm) samt extra madrass. Utomhus finns en tunnbastu som gästerna själva kan värma (eldas med ved), och sen ta ett dopp i havet. Huset ligger intill Världsnaturarvet, Kvarkens skärgård. Lugn miljö med gamla båthus och havsutsikt.

  https://www.booking.com/hotel/fi/huset-alvina-harrstrom.sv.html

 • Ingas Stuga

  Kärklaxvägen 308, Maxmo

  Gammal sytningsstuga, renoverad med gammaldags inredning.

  Hus i två våningar med kök, vardagsrum och badrum i nedre våningen och sovrum och WC i andra våningen. Inglasad balkong. Ljus och trivsam atmosfär.

  Två separata sängar i andra våningens sovrum med tillgång till en extra bädd, utbäddbar soffa i vardagsrummet. Totalt 5 bäddar.

  Sängkläder ingår ej i priset. Bastu i separat byggnad. Internet och kylning.

   

  +358 6 345 0122

  info@klemets.fi

  https://klemets.fi/stuguthyrning/ingas-stuga/

 • Johan Storms stuga

  Kärklaxvägen 308, Maxmo

  Johan Stormin tupa

  Gammal sytningsstuga i 1800-tals stil. Storstuga med öppen spis, lämpar sig utmärkt för cyklister. Gemensam WC och dusch i närbelägen byggnad.

  +358 6 345 0122

  info@klemets.fi

  http://klemets.fi/stuguthyrning/johan-storms-stuga/

 • Kalliojärven Lukkuhaka - SF Caravan

  Kortesluomantie 148, Isokyrö

  Kalliojärven Lukkuhaka

  Som granne till Kalliojärvi turistcenter ligger ett karavanområde med 140 platser, SFC-Lukkuhaka i Kalliojärvi. På området hittar man heltäckande service för alla behov, bl.a. två bastur, duschar, inva-WC, tvättmaskin, lässal med TV, kök, diskställen och grillhus.

  +358 40 090 5308

  lukkuhaka@netikka.fi

  https://www.lukkuhaka.fi/

 • Kalliojärvi områdets stugor

  Kortesluomantie 146, Storkyro

  Kalliojärven majat

  Kalliojärvi erbjuder bekvämt och billigt boende i stugor. På området finns 26 stugor av varierande storlek för ett brett utbud av boendebehov. De större stugorna (4-16 personer) är i bruk året runt (16 stugor). De mindre stugorna (2-4 personer) är endast tillgängliga under sommaren (10 stugor). På Kalliojärvi-området finns också ett grilltak och en strandbastu för gästerna.

  +358 6 472 4860

  https://www.kalliojarvi.fi/inkvartering

 • Klobbskat caravan parkering

  Klobbskatvägen 179, Korsholm

  Välkomna till Klobbskat!

  Vi har 10 gästbåtplatser och 9 platser för husbilar/husvagnar. Mot en extra avgift kan man få tillgång till dusch/bastu/servicehuset under vistelsen.

  +358 50 384 9888

  info@kvarkensbatklubb.fi

  https://www.kvarkensbatklubb.fi/

  Facebook