Du är här

Upplev Vasa

Familjeskridskoåkning

Familjemotion ordnas vardag, vardagskvällar och veckoslut på avgiftsfria och för alla öppna familjemotionsturer.

 

Familjeskridskoåkningen, som idrottsservicen och Vasa Skrinnskoklubb ordnar gemensamt, är till för barn och vuxna som vill ha roligt tillsammans! Under evenemanget delas isplanen in i två områden. I den ena ändan försiggår aktiviteter som hålls av ledarna och i den andra ändan är det fri skridskoåkning. Kom med och njut av skridskoåkning tillsammans med hela familjen! Verksamheten är avgiftsfri och man behöver inte anmäla sig separat och det är också gratis att delta i familjeskridskoåkningen.

Målgrupp: Vi rekommenderar familjeskridskoåkning för barn över 3 år och deras föräldrar. Vi erbjuder en möjlighet att prova på en ny hobby och samtidigt få uppleva en trevlig förälder–barn-stund!
Tid och plats: Vasa ishall, träningsis 3, Parallellvägen 1 kl. 17.00–18.00.

 

Familjeskridskoturerna hösten 2018:

Lö 13.10 Familjeskridskoåkning
lö 20.10 Hela familjens höstlovsskridskoåkning
Lö 27.10 Cirkus på is*
Lö 3.11 Halloween Disco (maskerad)
La 10.11 Wasa Cup (turen inställd)
Lö 17.11 Familjeskridskoåkning*
Lö 24.11 Isdisco

* Under Vasa Sports speldagar är parkeringsplatsen bakom träningshall 3 reserverad för dem som använder träningshallen. Begränsat antal platser!

Utrustning: Alla ska ha egna skridskor och hjälm. På isen fokuserar vi på att ha roligt på skridskorna, utan klubbor. Temperaturen på isen är några grader på plus. Det är möjligt att låna hjälm i ishallen. Ledare för evenemanget är Vasa Skrinnskoklubbs tränare och ledare.

Allmänna förhållningsregler: Vanligtvis är ett omklädningsrum i ishallen reserverat så att man kan ta på sig utrustningen. Kontrollera på fönstret intill ishallens info vilket omklädningsrum som är reserverat. Saker lämnas i omklädningsrummet på eget ansvar. Barnen är på isen på föräldrarnas ansvar. Man får inte gå på isen eller skridskomattorna med uteskor.

 

Mer information:

Vasa stads idrottservice
Jaakko Saarinen
Tfn 0400 983 993
jaakko.saarinen@vasa.fi

Vasa Skrinnskoklubb ry
Fanny Makkee
Tfn 040-758 3563
fanny.makkee@vaasanluistinkerho.fi