Du är här

Upplev Vasa

Familjeskridskoåkning

I Vasa ishall ordnas en avgiftsfri familjeskridskoåkningstur i samarbete med issportsföreningarna.

AVGIFTSFRI FAMILJESKRIDSKOÅKNING

Familjeskridskoåkningen, som idrottsservicen och Vasa Skrinnskoklubb ordnar gemensamt, är till för barn och vuxna som vill ha roligt tillsammans! Under evenemanget delas rinken in i två områden. I den ena ändan försiggår aktiviteter som hålls av ledarna och i den andra ändan är det fri skridskoåkning. Verksamheten är avgiftsfri och man behöver inte anmäla sig separat och det är också gratis att delta i familjeskridskoåkningen. Ledare för evenemanget är Vasa Skrinnskoklubbs tränare och ledare. Kom med och njut av skridskoåkning tillsammans med hela familjen!

Familjeskridskoturer i jaruari-februari 2019:

Lö 12.1 Familjeåkning
Lö 19.1 Hela familjens isdisco
Lö 26.1 Circus
Lö 2.2 Familjeåkning
Lö 9.2 Familjeåkning
Lö 16.2 Vänndagsskrinning - ta med din bästa vän!

Tid och plats: Vasa ishall, träningsis 3, Parallellvägen 1 kl. 17.00–18.00.

Målgrupp: Vi rekommenderar familjeskridskoåkning för barn över 3 år och deras föräldrar. Vi erbjuder en möjlighet att prova på en ny hobby och samtidigt få uppleva en trevlig förälder–barn-stund!

Utrustning: Alla ska ha egna skridskor och hjälm. På isen fokuserar vi på att ha roligt på skridskorna, utan klubbor. Temperaturen på isen är några grader på plus. Det är möjligt att låna hjälm i ishallen.

Allmänna förhållningsregler: Vanligtvis är ett omklädningsrum i ishallen reserverat så att man kan ta på sig utrustningen. Kontrollera på fönstret intill ishallens info vilket omklädningsrum som är reserverat. Saker lämnas i omklädningsrummet på eget ansvar. Barnen är på isen på föräldrarnas ansvar. Man får inte gå på isen eller skridskomattorna med uteskor.

Ytterligare information: https://www.vaasanluistinkerho.fi/tapahtumat/perheliikunta/