Du är här

15.4.2019 - 8:32

Språkbadsundervisningen har lediga platser 

Päiväkodin lapset hiekkalaatikolla
Det finns lediga platser inom småbarnspedagogikens språkbadsundervisning på svenska. Efter att den egentliga ansökningstiden har gått ut finns det ännu sex lediga platser till språkbadsundervisningen som börjar i augusti. Ansökningstiden är 15–26.4.2019.

Den elektroniska ansökningsblanketten och tilläggsuppgifter finns på adressen www.vaasa.fi/palvelut/ruotsin-kielikylpyopetus-varhaiskasvatuksessa.

 

Språkbadsundervisning för barn födda år 2014 börjar i augusti 2019 vid Inkerinpuiston päiväkoti och Huvikummun päiväkoti. Språkbadsundervisningen som ges på svenska inleds som 5-åring och den fortsätter under hela den grundläggande utbildningen. Syftet är att erbjuda finskspråkiga barn möjligheten att få starka kunskaper i svenska.

 

Barnträdgårdslärarna och barnskötarna använder svenska som undervisningsspråk i språkbadet, men barnen kan använda både finska och svenska.

Relaterade artiklar: 

Senaste

Café Kanttorila
19.6.2019
Kyrkbacken i Lillkyro är ett värdefullt kulturlandskap, där det precis har öppnats ett nytt café i gamla Kanttorila. Även Bleckslagarmuseet flyttar in på samma gårdsområde och stärker kulturklustret...