Du är här

15.4.2019 - 8:32

Språkbadsundervisningen har lediga platser 

Päiväkodin lapset hiekkalaatikolla
Det finns lediga platser inom småbarnspedagogikens språkbadsundervisning på svenska. Efter att den egentliga ansökningstiden har gått ut finns det ännu sex lediga platser till språkbadsundervisningen som börjar i augusti. Ansökningstiden är 15–26.4.2019.

Den elektroniska ansökningsblanketten och tilläggsuppgifter finns på adressen www.vaasa.fi/palvelut/ruotsin-kielikylpyopetus-varhaiskasvatuksessa.

 

Språkbadsundervisning för barn födda år 2014 börjar i augusti 2019 vid Inkerinpuiston päiväkoti och Huvikummun päiväkoti. Språkbadsundervisningen som ges på svenska inleds som 5-åring och den fortsätter under hela den grundläggande utbildningen. Syftet är att erbjuda finskspråkiga barn möjligheten att få starka kunskaper i svenska.

 

Barnträdgårdslärarna och barnskötarna använder svenska som undervisningsspråk i språkbadet, men barnen kan använda både finska och svenska.

Relaterade artiklar: 

Senaste

Lamppu
23.8.2019
Visste du att chauffören i betydande grad kan påverka bilens bränsleförbrukning? Spartips kan du få på avgiftsfria föreläsningar, som är avsedda för alla, vid Vaasa-opisto den 4 september kl. 14 och...
Kuva syksyisestä rannasta
14.8.2019
Anmäl dig senast 3.9. En stödgrupp för dig som vill sluta röka börjar ti 10.9.2019. Träffarna...