Du är här

5.11.2018 - 14:52

Vasaborna får framföra åsikter om närbibliotekens service

Kirjat
Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster vill veta vad Vasaborna anser om Brändö biblioteks och Träffpunkt Huudis (Roparnäs) service, tillgänglighet och roll i området.

Enkäten är öppen 7–26.11 och man kan svara på den på webben https://link.webropolsurveys.com/S/3A69345429B51B6B eller på en pappersblankett bl.a. på Brändö biliotek, Träffpunkt Huudi och pop up-biblioteket i K-Supermarket i Roparnäs 8.11. Enkäten kan besvaras på finska, svenska och engelska.

Genom att svara på enkäten kan Vasaborna påverka hur närbiblioteken utvecklas och att tjänsterna blir mer lättillgängliga.

Enkäten genomförs som en del av projektet Saavutatko minut? med syftet att utreda utbudet av den service som Vasa stads kultur- och bibliotekssektor producerar samt hur lättillgänglig den är. Projektet har understötts av Centret för konstfrämjande.

Foto: Mikael Matikainen

 

Senaste

18.4.2019
Verksamheten inom den öppna småbarnspedagogiken skärs ned i Vasa på grund av sparkrav. Det öppna daghemmet Kuningattarenpolun avoin päiväkoti vid Drottningstigen läggs ned och lokalerna vid...