Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Unescos världsarv

Varumärkesfest i Rewell

Köpcentret Rewell firar jämna år

Vasas mest kända köpcentrum Rewell fyller trettio år i år. Under årens lopp har köpcentret blivit ett landmärke för stadens restaurangutbud, tjänster, shoppingmöjligheter och evenemang. Köpcentret ligger alldeles i centrum, invid torget. De goda förbindelserna och närheten till Torgparkeringen är en av orsakerna till att Rewell behållit sin populära status genom åren. Läge och tillgänglighet räcker ändå inte till i den hårda konkurrensen. Grunden till Rewells framgång ligger i att ständigt utvecklas och följa branschens trender.

Varumärkesfest

Köpcentret är en intressant blandning av specialaffärer, kedjebutiker och olika slags tjänster. Kvalitetsmedvetna kunder hittar utvalda kvalitetsmärken, till exempel Minna Parikka, Tiger of Sweden, Efva Attling, Clinique och många andra högklassiga varumärken för mode, kosmetik och smycken. Kedjebutikernas och privatföretagarnas sortiment, som följer de senaste trenderna, skapar en atmosfär av ungdomlighet och ständig förnyelse. Du kan äta mångsidig och gott från morgonen till sena kvällen, och välja bland allt från pizza till sushi, vegetariskt till kött och mocktails till specialkaffe. Det finns något för alla!

Evenemang och historia

Köpcentrets jubileumsår firas med många evenemang och för hösten 2020 planeras en intressant fotoutställning över de gångna åren. Rewells historia sträcker sig till början av 1960-talet, då köpcentret byggdes i enlighet med ritningar av den internationellt kända arkitekten Viljo Revell. Den ursprungliga tanken och att fylla hela kvarteret förverkligades 1990, då Rewell Center genomgick en fullständig förvandling och försågs med ett glastak. Alltsedan dess har centret varit ett vardagsrum för både vasabor och gäster, samt fungerat som evenemangs- och köpcentrum.

 

Publicerad 14.2.2020

Rewell Center

Mån–lör 8–21
Sön 10–21
Övre torget, Vasa

Rewell Center

Sunday Shopping

När du ser den ljusröda Sunday shopping märket, vet du att affären har söndagsöppet.

Sunday Shopping

Upplev Vasaregionen på ditt eget sätt

hotellipaketit vaasan kaupunginteatteri

Kort väg hem vid läggdags

Övernatta i Vasaregionen

Ät, drick och njut!

Smaka på Vasaregionen
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri

Säg det på kulturspråk

Kultur i Vasaregionen

Berättelser från Vasaregionen