Förbigå menyn

Hela familjens höstlovsresa till Vasaregionen

En del njuter av att resa tillsammans med barnen, men den grymma sanningen är, att ju roligare du gör det för barnen, desto lättare kommer du själv undan. Så packa hela gänget i bilen eller på tåget och åk på en resa där allt är färdigt planerat.

Fartfyllda aktiviteter och söta drömmar

Tropiclandias pooler och rutschkanor tröttar ut även den mest energiska generationen, och nog är det fantastisk mindfulness för de vuxnas trötta corona hjärnor att inte tänka på annat än att slappa i poolen.

Gratis sysselsättning och aktiviteter för olika åldrar erbjuder stadens många lekplatser

I hotellet njuter ni av en avkopplande natt, då man vet att barnens ljud inte stör de andra hotellgästerna och att man även uppmärksammar de små gästerna. Vid dåligt höstväder behöver du inte alls gå ut, eftersom allt från tropikens stormar till måltider som garanterat godkänns av barnen finns under samma tak.

Hela familjen shoppar i Rewell

Urväxta dagis- och skolkläder samt de egna skjortorna som krympt i garderoben under tiden med distansarbete uppdateras lätt under ett och samma glastak. Det förnyade köpcentret har även ett lekområde för de minsta shopparna. Där kan man parkera såväl barnen som väskbäraren. Bilen parkeras behändigt under gatuplan i Torgparkeringen.

Etsitkö helppoa pysäköintiä? Tule Vaasan Toriparkkiin, josta pääset yhdellä pysäköinnillä kaikkien keskustan palvelujen…

Posted by Vaasan ToriParkki on Friday, 3 September 2021

Erövra grannstaden med Wasaline

Att göra en spontan resa utomlands, blir inte lättare än så här. Världens mest miljövänliga passagerarfartyg M/S Aurora Botnia tar dig festligt över Kvarken på tre och en halv timme. Umeå i Västerbotten är en livligt kulturstad vars intressanta museer, restauranger och varierade familjebesökmål lockar till mera än ett besök.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Wasaline (@wasaline_ferry) jakama julkaisu

En landskapsresa till Ähtäri (Etseri)

Fastän det finns massor att se och uppleva i staden får man inte glömma allt kul regionen har att erbjuda. I Ähtäri finns att göra för flera dagar: padel, bowling eller golf samt som ett avslut på dagen chill i badet eller i den splitternya basturestaurangen Kiulu. De som är sugna på konst hittar ett brett urval av konst och museer i centrum av staden. Djurparkens kronjuveler är naturligtvis kändispandorna Lumi och Pyry.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Visit Ähtäri (@visit.ahtari) jakama julkaisu

Höstens bästa tips

Läs även