Förbigå menyn

Sommarsemester 2023 i Vasaregionen

Försäkra dig om en bekymmersfri sommarsemester 2023 – sommarens resmål finns i Vasaregionen

Lockas du i sommar av en strandsemester, en bekymmersfri paketresa eller en sportig semester fylld av aktiviteter? Vasaregionen är Finlands bästa motsvarighet åtminstone till Rivieran, Berlin, Wien – ja egentligen även till alla andra semesterorter som vi kan komma på.

Vi samlade ihop färdiga semestertips, så du behöver bara välja det du tycker bäst om och packa väskorna. Unna dig en avslappnande helg eller en efterlängtad semestervecka i Vasaregionen!

Behändig paketresa för familjer

Att planera semesterresa för en milt sagt krävande målgrupp är ett otacksamt arbete. Som tur är finns här en lösning på endast ett klicks avstånd.

Klicka fram lösningen

Strandsemester som på rivieran

Glöm vardagens stress och lägg dig ner på den solvarma sandstranden. Förutom beachliv erbjuder vi precis lagom med action och drinkar i solnedgången.

Till beachen!

Österbottens bohema Berlin

En stad fylld med kultur, förmånlig second hand, underbara restauranger och och trevliga butiker. Erövra stan med en karta i handen eller gå vilse på ett tryggt vis.

Starta weekendresan här

Centraleuropeisk stadssemester på behändigt avstånd

Wien är inte långt borta men till oss är det ändå kortare väg. Ta en promenad och njut av stadens internationella stämning, gröna parkområden och historiska kvarter.

Ta sikte på Wi... - Wasa alltså

Äventyr i vilda västern väntar

Vasaregionens vilda sida otämjda sida visar sig när man lämnar staden bakom sig. Här är ingen företagsidé är för speciell för att förverkligas och detta märks i det exotiska utbudet av upplevelser.

Hoppa på plåthästen - och rid mot solnedgången

En aktiv semester på land, till havs och i luften

I Vasaregionen hittar den sportiga turisten upplevelser som höjer pulsen och får fötterna att lyfta från marken - men utan att de som väntar hemma behöver ha hjärtat i halsgropen.

Mot nya aktiviteter

Sommarens hetaste

Sommarens bästa tips och erbjudanden

Tips på intressanta tjänster samt de bästa erbjudandena.

Läs mer

Bekymmersfri parkering i Torgparkeringen

Med endast en parkering har du tillgång till alla centrums tjänster. Över 800 bilplatser garanterar dig en bekväm parkering oberoende väder.

Läs mer

Res till och i Vasaregionen

Vasa har utmärkta trafikförbindelser och det är lätt att ta sig till oss oberoende varifrån man kommer.

Läs mer

Vasaregionen - många besöksmål på en gång

I Vasaregionen förenas kustens och Österbottens bästa bitar, berättelser och specialiteter.

Läs mer om regionen

Tipslistor

På den här sidan har vi samlat de bästa tipslistorna, som du säkert har glädje av då du söker resmål och drömmer om nya upplevelser.

Läs mer

Läs även