Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Unescos världsarv

Vasas vackraste julfönster 2020

VASAS VACKRASTE JULFÖNSTER 2020

Shopping Vasas traditionella julfönstertävling för affärer i Vasa centrum startade 20.11.2020. Tävlingen avslutades 6.12.2020 och nu har det blivit dags att publicera vinnaren.

I julfönstertävlingen deltog totalt 12 affärer i centrum. Besökare har haft möjligheten att rösta på sin favorit inne i affärer eller på nätsidan julenivasa.fi. Bland alla som röstat lottar Shopping Vasa ut en presentkorg värd 360€, som är fylld med vinster som deltagande affärer skänkt till tävlingen.

I tävlingen gavs det totalt 1621 röster. Till Vasas vackraste julfönster utsågs Aromas skyltfönster.  Aromas bidrag samlade 33% av alla givna röster. På andra plats kom Gamla apoteket i Vasa och tredje platsen knep Pentik.

Bagare-konditor Madelene Bengs på Aroma i Vasa är den som planerat Aromas skyltfönster i år. ”Vi ville göra någonting roligt och få människor på bra humör, lite tivolikänsla”, säger Tanja Krokvik, förman på Aroma bageri & konditori i Vasa. ”Det är kul att se hur såväl stora som små stannat upp för att titta och beundra vårt fönster. Julfönstertävlingen är en jätterolig tävling att vara med i”, säger Krokvik till sist.

Shopping Vasa och Visit Vasa tackar alla som deltog i tävlingen och gratulerar alla vinnare!

På bilden Aromas personal. Från vänster:

Tanja Krokvik, Felicia Rosenberg, Heidi Johansson, Ronja Broo, Eva Marttila, Elin Engelholm.

Nedan finns alla bidrag i årets julfönstertävling.

1. Aroma Bageri & Konditori

2. CAVA Hair & Make-up

3. Kultajousi

4. ArkiLiving

5. Vasa Naturkost

6. Vasa Centralapotek

7. Iris Optiker

8. Pentik

Pentik

9. Karisma

10. Lempilifestyle

11. Gamla Apoteket i Vasa

12. Loftet

Vaasan joulu - Evenemang och aktiviteter

Julen i Vasa