Du är här

Tjänster som också kanske intresserar dig

Nuorisopalvelut kartta #youngwasa

Ungdomslokaler

Ungdomslokaler erbjuder både ledd verksamhet och sådan verksamhet som ungdomarna själva ordnar. Också i kommunens andra lokaler, t.ex. på biblioteken, finns det verksamhet och tjänster som är avsedda för unga.
I ungdomslokalerna kan man spela biljard, träffa kompisar, bekanta sig med nya eller bara hänga. I lokalerna ordnas även annan trevlig sysselsättning, t.ex. klubbar och tillställningar. I Vasa finns det sex ungdomslokaler, dvs. egna vardagsrum för ungdomarna: Kultsa i centrum, Sumppu i Storviken, Villa Gerby i Gerby, Huudi i Roparnäs, Ristikka i Korsnäståget och Kyrölä i Lillkyro. I Kultsa finns även det idylliska och förmånliga ungdomscaféet Walkers.

 

I Kultsa (Rådhusgatan 30, 2 vån.) dvs. alldeles i centrum i närheten av Rewell Center finns ett idylliskt och förmånligt Walkers -café.Det finns sex ungdomsgårdar, s.k. egna vardagsrum för vasaungdomar. Kultsa i centrum, Sumppu i Storviken, Villa Gerby i Gerby, träffpunkt Huudi i Roparnäs, Ristikka i Korsnäståget och Kyrölä i Lillkyro.

Mera information om ungdomsgårdarna

VILLA GERBY Holmskatvägen 1

SUMPPU Bollgatan 17

KYRÖLÄ Lillkyrovägen 47

KULTSA Rådhusgatan 30, 1. vån.

RISTIKKA Fräsargatan 2

HUUDI Mannerheimsvägen 41

ROCKSKOLAN Kvarngatan 18 A

SKATEHALL Axel Mörnvägen 7

WALKERS Rådhusgatan 30

Vasa stads ungdomsservice hyr ut lokaler för olika tillställningar och fester: Ungdomsservicens lokaler för uthyrning.

Välkommen!