Du är här

extiction_progress
13.2.2019 - 16:40
Artister och band från Vasa och närområdet bjuds nu för andra gången in till Feasta-artistmönstringen för att presentera sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer. I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken.
Opiskelijat
8.2.2019 - 8:46
Vasa stad och Vasaregionens Utveckling Ab VASEK utvecklar tillsammans med arbetsgivare i Vasaregionen ett samarbete med studentföreningen Finlandssvenska Nationen i Umeå. Som ett resultat av detta ordnas evenemanget Karriärsitz i Umeå lördag 9.2, då representanter för ABB, Wärtsilä, Vasa centralsjukhus, Vasa stad och VASEK marknadsför arbets- och praktikmöjligheter åt finländska studerande i Umeå.
Andy Warhol: Mao (1972), Swanljungin kokoelma_Swanljungs samling, foto: Mikko Lehtimäki
1.2.2019 - 17:26
I andra våningen av Kuntsi museum för modern konst öppnas 2 februari utställningen ”Odyssé – en resa i konsten”. På utställningen som sammanställts av Lars Swanljungs samling visas amerikansk, nordisk och finsk konst. Med utställningen som är öppen ett helt år firas att samlingen donerats till Vasa stad.

Sidor