Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Syö, juo ja viihdy

Hae kiinnostavia kohteita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Tørst Company

  Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa

  Tørst Company

  Tørst Company on karaoke- ja viihderavintola Vaasan ydinkeskustassa, kivenheiton päässä torilta.
  Ravintolamme koostuu kahdesta osasta; etuosan viihtyisä ‘Pubi’, jossa voit laulaa karaokea päivittäin heti ovien avauduttua! Takaosan ‘Klubi’ tarjoaa viikolla trendikästä pop-musiikkia sekä mahdollisuuden pelata mm. pöytälätkää. Lisäksi meiltä löytyy valikoima lauta- ja seurapelejä.

  tuomas@fondis.fi

  https://torst.fi/

  Facebook

 • Venn

  Rewell Center 101, Vaasa

  Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja.

  +358 20 780 8837

  https://www.raflaamo.fi/fi/vaasa/venn-vaasa

  Facebook

 • Villa Sandviken

  Hietalahdenpuisto, 65100

  Villa on koko kaupungin oma huvila meren rannalla, keskellä viihtyisää puistoa. Siellä viihdytään ja vietetään aikaa, kahvitellaan, herkutellaan ja eletään ikimuistoisia hetkiä. Villa ilahduttaa persoonallisella ja laadukkaalla ruoalla sekä yksilöllisellä palvelulla – paikkakunnan parhaalla!

  +358 20 780 8850

  myynti@villasandviken.fi

  http://www.villasandviken.fi/

  Facebook

 • Vöyrinpoika Café Espen

  Alatori 1b, Vaasa

  Vorapojken_CafeEspen

  Nauti elämästä ja hemmottele itsesi vastaleivotuilla herkullisilla täytekakuilla, leivoksilla sekä uunituoreilla pikkupullilla ja sämpylöillä. Tule kahvilaamme rentoutumaan hetkeksi ostosreissusi lomassa. Maista herkullisia voileipäsalaattejamme tai vaikkapa päivän lounaskeittomme.

  Löydät meidät Ostoskeskus Espenistä Vaasan ”Alatorilta”. Tule ja nauti mainiosta miljööstä vanhan Commerce talon katetulla sisäpihalla. Kesäisin myös katuterassi torin aurinkoisella puolella.

  +358 6 384 3361

  vpcespen@outlook.com

  https://ecce-re.fi/fi/kahvilat/

  Facebook

 • Wanha Mestari

  Kauppapuistikko 40, Vaasa

  Pub Wanha Mestari, Vaasa

  August Ehbon, syntyi Vaasassa vuonna 1827 seilasi eri laivoilla Vaasan ja Ruotsin välillä toimiessaan kapteenina. Ehbonin alus haaksirikkoutui vuonna 1881 ja hän upposi aluksensa mukana.

  Sen sijaan Pub Wanha Mestari Vaasan keskustassa porskuttaa edelleen. On sallittua löysätä kravattia ennen kuin saavut sisäpuolelle. Meillä mieluummin rentoile kuin tärkeile.

  +358 40 173 9812

  https://www.wanhamestari.fi/vaasan-keskusta-wanha-mestari

  Facebook

 • Wasa Konditoria, Kauppahalli

  Vaasanpuistikko 18, Vaasa

  Wasa konditoria, kauppahalli

  Toimimme paikallisten leipomotuotteiden jälleenmyyjänä. Kauttamme voit tilata suolaiset ja makeat herkut esimerkiksi mukaviin kotihetkiin, perhejuhliin, häihin ja yritystilaisuuksiin. Lounaamme perustuvat GI-ravintoon; käytämme ekologisesti viljeltyjä kasviksia salaateissamme ja voileivissämme.

  +358 50 594 3034

  http://www.wasakonditori.fi/

  Facebook

 • Waskia

  Lemmenpolku 3 Vaasa

  Kauniin merimaiseman ääressä sijaitseva kohtaamispaikka, jossa nautit runsaan aamiaisen, maistuvan lounaan ja tunnelmallisen illallisen. Ravintola on myös iltaravintola, jonka esiintyjät viihdyttävät juhlijoita aamuun asti. Kesäisin ravintolamme laajenee kahdelle mukavalle terassille.

  +358 6 2413 0018

  waskia@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/vaasa/scandic-waskia/ravintola-ja-baari/ravintola-waskia

 • Wazaca

  Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa

  Aidot Meksikon maut löytyvät kaduilta (meillä on yksi täällä Wazacassa). Meksikossa katuruoka on se aito asia. Resepti, joka pärjää Meksikon katukeittiöissä, pärjää missä tahansa. Vain tuoreimmat raaka-aineet kelpaavat. Ja makuelämyksen on oltava just eikä melkein, alkaen korianterin viekoittelevasta ensipuraisusta ja päättyen vihreän chilin yllätyspotkuun juuri kun olet nielaissut.

  +358 10 784 0010

  https://www.raflaamo.fi/fi/vaasa/wazaca

  Facebook

 • WS Arena

  Varastokatu 9, Vaasa

  WSArena

  Konserttisali. Tapahtuma-areena sekä vuokrattavat toimitilat erilaisiin tarkoituksiin. Karaokebaari.

  Tsekkaa tulevat tapahtumat Facebook-sivuiltamme!

  +358 6 319 0900

  ari.rintamaki@wasasafe.fi

  http://www.wsarena.fi

  Facebook