Ohita valikko

Aavekävely

Artikkelin kategoriat: Retket ja opastetut kierrokset

Tervetuloa matkalle aaveiden Vaasaan!

SUOMENKIELISET AAVEKÄVELYT KLO 17, 18 JA 19!

Missä kulkee kaupungin haamulinja? Miten onnistuivat konsulinna Moen seurapiirijuhlat kieltolain aikaan – ja jatkuvatko juhlat yhä? Miksi kaupungin työntekijät eivät mielellään jää ylitöihin? Näistä ja myös muista kaupunkihistorian outouksista kuulet lisää Aavekävelyllä.

Opastettu kävelykierros kuljetaan Vaasan keskustan tuntumassa. Sen aikana kuulet tarinoita vaasalaisista aaveista, legendoista ja paikoista, joissa kerrotaan kummittelevan – sekä samalla myös tuulahduksia kaupungin menneistä ajoista ja historiasta.
Kierros on suunnattu nuorille ja aikuisille, eikä sitä suositella pienille lapsille. K-12. Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja se toteutetaan säällä kuin säällä, joten varaa mukaan lämmin, säänmukainen vaatetus ja tarpeen mukaan sateenvarjo tai sadetakki.

Kohtaamispaikka: Hovioikeudenpuistikko 18, Hotelli Royal Vaasan edusta, vanhaa Hotelli Centralia vastapäätä. Saavuthan paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen kierroksen alkua.
Aaveoppaina suomenkielisillä kävelyillä toimivat Tiina Hautala (klo 17 ja 19) ja Sanna Halonen (klo 18), Kati Källman ruotsinkielisillä (klo 17.30. & 19.30) ja englanniksi Sanna Halonen (klo 20). Tarkistathan, että valitset aavekävelyn haluamallasi kielellä.

Aaveoppaat myyvät lippuja myös paikan päällä varttia ennen kierroksen aloitusta, jos niitä on jäljellä (varaa tasaraha). Suosittelemme kuitenkin ennakkolipun ostamista, sillä kierrokset ovat hyvin suosittuja. Ennakkolipulla varmistat paikkasi!

Järjestäjä: Pimeä Productions Oy yhteistyössä Haamu