Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Arbisföreläsning: Vinden har vänt – om kreativitet och entreprenörskap

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Arbisföreläsning: Vinden har vänt – om kreativitet och entreprenörskap

RUOTSINKIELINEN LUENTO

Petter Askergren, eller ”Petter” som vi känner honom, är inte bara en av Nordens mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. Petters skolgång präglades dock av koncentrationssvårigheter och dyslexi. Sedan genom hiphopen föddes en musikalisk poet som visade sig ha enorm språklig begåvning.

Med 13 album, otaliga hits, 6 utgivna böcker (senaste ”Min plats på jorden” 2020) , stark entreprenörskänsla och finurlig marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottslåten ”Vinden har vänt” 1998.

Föreläsningen handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke samt hur sponsring kan användas effektivt.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.