Ohita valikko

ART PARTY Corner´s 51 pubissa Kristiinankaupungissa

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset Musiikki ja viihde

ART and PARTY Corner´s 51 pubissa

Tervetuloa elämykselliseen illanviettoon pe 15.7. klo 16-18 tai 12.8. klo 19.00-21.00!
Corner´s 51 pubi ja Natalia¨s ART Studio yhteistyössä järjestävät ART & Party -illan, missä maalataan yhdessä vaihe vaiheelta taideteos nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Pe 17.6. maalataan kukat; 15.7. – merimaisema ja 12.8. – värikäs kissa. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Tule vain pitämään hauskaa ja Natalia’s ART Studio tarjoaa kaiken maalaukseen tarvitsemasi. Ohjaajan (kuvataiteilija Natalia Kaleva) johdolla maalaat taulun kotiisi ja nautit rennosta illasta. Akryylivärit kuivavat nopeasti, niin viet kotiisi valmiin taulun!
Mikä illassa olisi erityistä? Tunnilla ei keskitytä maalaamiseen opittavana taitona, vaan viihteellisenä rentona illanviettona. Valitse sopiva perjantai ja tule nauttimaan tästä rentouttavasta yhteisöllisestä elämyspalvelusta kanssamme!
Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, kanvaspohjan ja värit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjausta. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan – vaihdella värejä tai muotoja.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit paikallesi baarin kautta! Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa. Tervetuloa!
Lippu 40€ (sis. 1 juoma 6e, ohjaus, maalaustarvikkeet ja -pohja). Maksetaan pubissa.
Ilmoittautumiset ja paikan varaus: natalia.kaleva@gmail.com
PS. viime kerralla maalattiin ART Partyssä koira, Mahtavat palautteet saatiin sen jälkeen:
”Kiitos Natalia iki-ihanasta taideillasta, oli iloista seuraa ja hyvät uudet opit kuvataiteeseen”. – Leena B. Kaskinen