Ohita valikko

Eternellträff på Röda Korset

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Eternellträff måndagen 29.11 kl.13

“Eternellerna” är en grupp för äldre damer inom Röda Korset, Vasa svenska avdelning med lång tradition. För 7 år sedan firade vi 50 års jubileumsfest i Kryptan.
På eternellträffarna har vi föredrag i olika ämnen, filmförevisningar och musikunderhållning enligt deltagarnas önskemål. Varje vår gör vi också utfärder med lunch på olika intressanta platser i Vasas omnejd..
Inför julen har vi arrangerat julfest i Kryptan, där bl.a. Vasa Sångargilles Seniorkör sjungit julens vackraste julpsalmer och sånger och vi har fått en julhälsning av församlingsprästen. Inbjudna gäster från Gamla Vasa Röda Kors avdelning har deltagit och Röda Korsets Damkommitté serverar kaffe med dopp.
Med åren har Eternellerna blivit färre och vi vill nu bjuda in nya damer och herrar att delta i träffarna. Eternellerna träffas i Röda Korset, Vasa svenska avdelnings lokal på Sandögatan 8, med ingång från innergården. Att delta i Eternellerna kostar inget.
Eternellerna samlas nästa gång måndagen 29.11 kl.13. Då blir det lite julstämning och kaffe med julstjärna.
Varmt välkomna både gamla och nya Eterneller! Vi funderar tillsammans sedan på vilket program ni önskar till vårterminens träffar.