Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Eurooppalaisista liiketoiminnan innovointimalleista pontta Pohjanmaalle

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Mitä inspiraatiota ja opittavaa voisi olla eurooppalaisissa käsityöalan liiketoimintamallien innovaatiokäytännöissä

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi 15.6.2020 järjestettävään virtuaaliseen työpajaan pohtimaan, mitä eurooppalaisia käsityöalan prosessien ja liiketoimintamallien innovointikäytäntöjä voitaisiin siirtää Pohjanmaalle paikallisten yritysten hyödyksi ja mitä niistä voitaisiin oppia.

Tilaisuuden ohjelma:

14:00 – 14:10 Tilaisuuden avaus ja esittely
14:10 – 15:40 Keskustelu mitkä käytännöt olisivat parhaiten siirrettävissä Pohjanmaalle, mitä opittavaa niistä on, miten näiden avulla voitaisiin lisätä käsityöyritysten ja muiden pk-yritysten kilpailukykyä, sekä vastata markkinoiden tarpeisiin ja kehitystrendeihin
15:40 – 15:50 Yhteenveto
15:50 – 16:00 Seuraavan kehitysteeman ja toimien esittely

Ennakkotehtävä:
Tilaisuuden ennakkotehtävänä on tutustua eurooppalaisiin hyviin käytäntöihin 12.-13.5.2020 järjestetyn tilaisuuden nauhoitteiden kautta. Nauhoitteet ovat englanniksi.
• 12.5.2020: https://www.youtube.com/watch?v=PbRH-da3Hkw
• 13.5.2020: https://www.youtube.com/watch?v=_WWRJatlK5E
• Kaikki esitykset: https://www.interregeurope.eu/craftscode/library/

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti Zoom-ohjelmaa käyttäen. Ilmoittautumiset 12.06.2020 mennessä osoitteessa: https://forms.gle/iJfhhQVcUVgXMPTK7
Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden osoite sekä salasana.
Tilaisuus on suomenkielinen.

TERVETULOA!

Lisätietoja: tanja.oraviita@vamk.fi

Tilaisuus on yksi CRAFT CODE-hankkeen Suomessa järjestettävistä työpajoista, joiden tavoitteena on kartoittaa hyviä alueellisia käsityöalan käytäntöjä sekä esitellä vastaavasti hyviä eurooppalaisia käsityöalan käytäntöjä suomalaisten toimijoiden hyödyksi. Erityisenä kohteena hankkeessa on käsityöalan innovaatio- sekä tuotekehityspotentiaali ja synergioiden lisääminen eri alojen välillä, uusien teknologioiden rooli, taitojen ja perinteiden ylläpito, sekä alan kokonaisvaltainen kilpailukyky. Lisää hankkeesta osoitteessa https://www.interregeurope.eu/craftscode.
Tilaisuuden järjestävät CRAFTS CODE -hankkeen suomalaiset partnerit Pohjanmaan liitto sekä Muotoilukeskus Muova (VAMK).