Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Feasta Clubi-ilta Entusiasti ja Eksyneet

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Feasta Clubilla 16.1. esiintyy Entusiasti ja Eksyneet

Vaasalainen Entusiasti ja Eksyneet esiintyy vuoden ensimmäisellä Feasta Clubilla torstaina 16.1.2020 klo 18 pääkirjaston Draama-salissa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja sen järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut.

Entusiasti ja Eksyneet on vaasalainen vaihtoehtoista popmusiikkia esittävä rykelmä, joka sykähdyttää kuulijat saundillaan ja sanoillaan. Yhtyeen live-esiintymiset luovat maagisen fiiliksen ja kutsuvat kaduntallaajat koloistaan kokemaan upean musiikkielämyksen.
Entusiasti ja Eksyneet rykelmässä esiintyvät laulaja ”Entusiasti” Emmi Haapaniemi ja ”Eksynyt” kitaristi Otto Pirttiperä sekä muita soittajia vaihtelevalla kokoonpanolla. Pirttiperä soittaa myös muissakin bändeissä.
Haapaniemi tekee lauluja itselleen merkityksellisistä asioista, siksi laulut ovat hyvin läheisiä. Haapaniemi ei halua lokeroitua tiettyyn tyyliin, vaan tuo esille omaa, ainutlaatuista musiikkityyliään. Entusiasti ja Eksyneet on tehnyt aktiivisesti levytyksiä, joista uusin on syksyltä 2019: Sä olet kaunis. Bändi on myös soittanut artisti Yonan lämmittelijänä.