Ohita valikko

Inbjudan till IMAGE-programmets öppningsevenemang to 9.12.2021

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Programmet kommer att erbjuda konkreta verktyg för företagsledning och för utveckling av arbetsgivarbilden

Den hårda konkurrensen om kunnig arbetskraft skapar stora problem för många företag – både nationellt och internationellt. TE-byråerna vill dra sitt strå till stacken för att stöda företagen och därför startas IMAGE-programmet. Det kommer att erbjudas konkreta verktyg för företagsledning och för utveckling av arbetsgivarbilden. De avgiftsfria utbildningarna och workshopparna startar på vårvintern.

Välkommen att delta i programmets öppningsevenemang tillsammans med oss to 9.12.2021 kl. 9-12 på Hotel Vaakuna i Vasa! På evenemanget presenteras Image-programmets service för företag och på programmet finns också många intressanta anföranden. Vi följer huvudevenemangets stream från Tammerfors. Från det bifogade programmet kan du välja de mest intressanta anförandena och komma in för att se just när det passar dig! Under programmets gång finns det också möjlighet att diskutera andra aktuella ärenden.

Under förmiddagen bjuder vi också på smått & gott. Därför ber vi om förhandsanmälningar senast 3.12.2021

Sakkunniga från TE-byrån är på plats för att diskutera rekryteringsärenden. Du kan bolla ärenden gällande internationella rekryteringar med våra samarbetspartners.