Ohita valikko

Indoors in Smeba Sepis

Artikkelin kategoriat: Urheilu ja terveys

Tule Botniahallille viettämään mukava iltapäivä monipuolisen ohjelman parissa!

Iltapäivän aikana voit osallistua luennoille ja ryhmätreeneihin sekä katsoa muun muassa Wasa Verticalin upeaa tankotanssiesitystä.

Paikalla on myös freestylejalkapallon ammattilainen Daniel Kjellman, jolla on jo viisi SM-kultaa. Voit myös kokeilla pallonhallintaa yhdessä I-JBK:n kanssa tai vaikkapa sählyä, sulkapalloa ja pingistä.

Koko iltapäivän ajan järjestetään ohjattua liikuntaa ammattilaisohjaajien voimin. Mukana ovat 8-Gym, Amazing Family Gym, Easyfit ja Wasa Up. Luvassa on potkunyrkkeilyä, seniorijumppaa, body-treeniä, tabataa, tankotanssia, kahvakuulaa, kivoja koko perheen leikkejä, pyramiditreeniä, acroyogaa, core-treeniä ja venyttelyä. Ota mukaan oma jumppamatto ja vesipullo.

Voit osallistua myös luennoille. Aiheina on muun muassa hyvä salitreeni, seniorit, vanhemmat ja stressinhallinta.

Lapset pääsevät pitämään hauskaa Hopsis-leikkimaan upeissa pomppulinnoissa. Lastenvaunujen kanssa voit osallistua Vaasanseudun Areenojen järjestämään vaunujuoksuun.

Ulkona voit kokeilla frisbeegolfia Mustasaari Disc Clubin johdolla.

Tekemisen lomassa on hyvä välillä chillata, käydä kirjastoautossa, pyöräyttää onnenpyörää tai kokeilla uusia soittimia musiikkiopiston ohjauksessa. Lapset voivat tuoda pehmolelunsa Nallepäivystykseen.