Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Infotilaisuus tapahtumajärjestäjille

Vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämisestä

Tervetuloa tekemään Vaasan seudusta ja Pohjanmaasta tapahtumien keskipiste! Tapahtumanjärjestäjänä olet tärkeässä roolissa siinä, että kaikki alueen tapahtumat näkyvät mahdollisimman laajasti ja ihmiset löytävät juuri haluamansa tapahtumat. Tapahtuma onnistuu, kun siitä kerrotaan!

Tapahtumakalenteri on uudistunut – järjestäjän infotilaisuus

Olemme nyt yhdistäneet voimamme ja nyt tapahtumien syöttäminen eri kalentereihin hoituu yhdellä kirjautumisella! Nimittäin, nyt Vaasan seudun kalenteri (https://www.vaasa.fi/tapahtumat/ ) ja Pohjanmaan tapahtumakalenteri (https://events.osterbotten.fi/tapahtumat/ ) käyttävät samaa järjestelmää.

Kerromme lisää siitä, mitä mahdollisuuksia uudistettu järjestelmä antaa tapahtumajärjestäjälle. Keskustelemme myös muista tapahtumanjärjestämiseen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista sekä annamme vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämisestä.

Toivomme, että paikalle tulisi henkilö, joka hoitaa organisaatiosi/yhdistyksesi ym. tapahtumista tiedottava henkilö. Ilmoittautumiset viim. 30.9.2019 osoitteeseen laila.schauman@visitvaasa.fi