Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Kauneimmat joululaulut | Vaasan kaupunginteatteri

Kauneimmat joululaulut *

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Joulunajan rakastetuin yhteislaulutapahtuma Vaasan kaupunginteatterissa 10. joulukuuta! Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 48. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista laulamaan yhdessä.

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää!

Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen.

Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla tehdään työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Keräyksen avulla parannetaan kehitysmaiden äitiysterveyttä ja lasten mahdollisuuksia ravintoon, puhtaaseen juomaveteen, turvaan ja koulutukseen. edistetään vammaisten lasten erityisopetusta ja heidän oikeuksiensa toteutumista ja kehitetään myös selviytymiskeinoja ilmastonmuutoksessa.

Kauneimmat Joululaulut on myös keräyskampanja

Kauneimmat Joululaulut on paitsi joulun ajan musiikkitapahtuma, myös yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyyskampanjoista. Viime vuosina kampanjan vuosittainen keräystulos on ollut noin miljoona euroa. Kauneimmat Joululaulut -tapahtumat tekevätkin samalla tunnetuksi Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Kauneimmat Joululaulut on osallistujamäärältään ja konseptiltaan kansainvälisesti ainutlaatuinen kirkkojen jouluperinteiden joukossa.

Lue lisää Kauneimmat Joululaulut -kampanjasta Suomen Lähetysseuran sivuilta

Tapahtuman kolehti kerätään lippumuodossa.