Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Korsholman Musiikkijuhlat 28.7.-5.8.2020

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Yksin, villi & vapaa!

Vuoden 2020 Korsholman Musiikkijuhlat poikkeavat tavallisesta, sillä konsertit välitetään suoratoistona eri kanavien kautta. 1.8. alkaen konsertteja järjestetään myös elävänä yleisön edessä, jos suositukset ja määräykset sen sallivat – mutta ehdottomasti vain, jos koronavirustilanne antaa myöten. Festivaalin kohdeyleisön ja muusikoiden terveys ovat ehdottomasti etusijalla.

Musiikkijuhlien taiteellisen johtajan Cecilia Zilliacuksen mukaan festivaali tarjoaa näissä olosuhteissa taiteellisia kokonaisuuksia ja pitää musiikkielämän aktiivisena ottaen huomioon sekä yleisön että taiteilijat. Musiikkijuhlat tarjoaa virtuaalisesti konsertteja jokaiseen tietoverkossa olevaan kotiin sekä hoitolaitoksiin ja palvelutaloihin maksutta. Tämä on Musiikkijuhlien anti vuodelle 2020 helpottamaan pandemian vaikutuksia ja tuottamaan kulttuurielämyksiä.

Ensimmäinen konsertti pidetään Vaasan kirkossa 28.7. yhteistyössä Vaasan seurakunnan kanssa. Konsertti välitetään suoratoistona ja rajoitetulla yleisöllä paikan päällä. Varsinainen avajaiskonsertti pidetään 29.7. yhdessä Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa. Koko ohjelma ja taiteilijat löytyvät Musiikkijuhlien kotisivulta. Uusimmat uutiset kotisivuillamme ja sosiaalisissa medioissamme. Pidätämme oikeudet ohjelmanmuutoksiin.

Ohjelma ja taiteilijat www.korsholmmusicfestival.fi