Ohita valikko

Kutsu IMAGO-hankkeen avaustapahtumaan to 9.12.2021

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Hanke tarjoaa konkreettisia työkaluja yritysten johtamisen ja työnantajakuvan kehittämiseen.

Kutsu IMAGO-hankkeen avaustapahtumaan to 9.12.2021!

Kova kilpailu osaajista sekä kotimaassa että globaalisti aiheuttaa haasteita yritysten arkeen. Kilpailu tulee kiristymään entisestään, joten myös TE-toimistot haluavat kantaa kortensa kekoon ja käynnistävät yrityksille suunnatun Imago-hankkeen. Hanke tarjoaa konkreettisia työkaluja yritysten johtamisen ja työnantajakuvan kehittämiseen. Maksuttomat valmennukset ja työpajat käynnistyvät alkukeväästä 2022.

Tule seuraamaan hankkeen avaustapahtumaa to 9.12.2021, klo 9–12 Vaasan Hotelli Vaakunaan meidän kanssamme! Tapahtuman aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä esitellään Imago-hankkeen tarjoamia palveluja yrityksille. Päätapahtuma striimataan Tampereelta. Katso ohjelmasta (ks. liite) itsellesi kiinnostavimmat osiot ja pistäydy paikalle, kun sinulle sopii! Striimin seuraamisen lomassa on myös mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista.

Aamupäivän aikana on myös tarjolla suolaista/makeaa. Tarjoilujen takia pyydämme ilmoittautumisia 3.12.2021 mennessä tästä linkistä. https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/502d15ae-104a-44d6-b667-14590de39b31?displayId=Fin2412953

TE-toimiston asiantuntijat ovat paikalla ja ovat valmistautuneet keskustelemaan rekrytointiin liittyvistä asioista. Mukana on myös yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa voit pallotella erityisesti kansainvälisiin rekrytointeihin liittyviä teemoja.