Ohita valikko

Locka publiken till skärmen

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset Seminaarit, luennot ja kokoukset

En digital föreläsningsserie om digitalt publikarbete och hur du når ut till publik genom skärmen.

I den här tredelade föreläsningsserien lär du dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det. Vi gör det enligt principen klara, färdiga, gå!

24.11 2021, kl. 18-20, Teams
SKAPA EN RELATION – hitta din publik
Vad behöver jag tänka på för hitta och möta min digitala publik? Var finns den? Vem är den? Varförär det viktigt att skapa relationer med min publik? Vilket mervärde kan jag ge till min publik?

13.1 2022, kl. 18-20, Teams
FIXA DIN SETUP – nå ut
Hur blir digitala lösningar som t.ex. Teams och Zoom mina bästa vänner när jag vill nå ut till min publik? Vad ger den tekniken mig för möjligheter att experimentera och göra nytt eller annorlunda? Vad behöver jag tänka på för att skapa en bra miljö och ett professionellt intryck?
20.1 2022, kl. 18-20, Teams

FÅNGA DIN PUBLIK – nå fram
Hur kommunicerar jag med min publik genom den digitala linsen? Hur når jag fram? Hur inkluderar och bjuder jag in publiken till vår gemensamma digitala kulturupplevelse?

Föreläsare är Nina Dahl-Tallgren, teaterpedagog och grundare av konceptet Konsten att övertyga. Hon har en unik förmåga att ge nyckelkompetens i kommunikation, samarbete och kreativitet med teaterkonsten som verktyg.
Nina har blivit en mycket eftertraktad föreläsare och har uppdrag både nationellt och internationellt. Kunderna uppskattar föreläsningarna bland annat för att hon behärskar konsten att engagera, motivera och inspirera.

Anmälningar: senast 23.11 via https://bit.ly/3kw7N8G