Ohita valikko

Luento: Ditt kompetenta barn – Se mig, hör mig och ta mig på allvar!

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset Seminaarit, luennot ja kokoukset

Luento: Ditt kompetenta barn – Se mig, hör mig och ta mig på allvar!

Barn gör rätt om de kan. Lita på att barnens reaktioner är meningsfulla. Barn som blir uppfostrade utan att bli kränkta växer upp till trygga och socialt kompetenta individer. Alla familjer är olika, och det finns inte någon färdig mall som talar om hur man gör för att bli den perfekta familjen. Däremot kan det uppstå motsättningar och konflikter i alla familjer. I dag är rollerna inte längre på förhand bestämda och det är därför upp till varje enskild familj att avgöra hur man önskar fungera som familj. En spännande, men inte alltid så enkel, utmaning. Det är kvaliteten på relationen mellan vuxen och barn som avgör hur väl samspel, trivsel och inlärning kommer att fungera.
Föreläsare denna kväll är Åsa Schill, Föräldra- och familjecoach, KBT terapeut, föreläsare och samordnare av FamilyLab Sverige sedan 2009. Åsa beskriver sig själv som småbarnsmor, adoptivförälder, vän och medmänniska. FamilyLab är den svenska delen av en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av författaren och terapeuten Jesper Juul. I FamilyLab arbetar man tillsammans för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar, att utveckla personlig auktoritet och att bli förälder inifrån. Läs mer om FamilyLab på www.familylab.se.
Föreläsningen startar kl. 18.00 och vi bjuder på kaffe/te och tilltugg i pausen.
Anmälan till föreläsningen är bindande. Fram till tre dagar innan föreläsningen kan du ännu avboka din plats kostnadsfritt.
Arr: Nykarleby Arbis
Plats: Stjärnhallen – Lilla Björnen
Avgift: 25€
Boka din plats eller på tel: 050 4711060.