Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Pintaa Syvemmälle -klubi feat. Isa Lindgren

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

Isa Lindgren - laulu | Martin Söderbacka - kitara | Eevalotta Matikainen - kontrabasso

Viime syksynä alkunsa saanutta, aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina järjestettävää, Pintaa Syvemmälle -klubia isännöi Kokkolalaisten muusikoiden, kitaristi Martin Söderbackan ja basisti Eevalotta Matikaisen muodostama Söderbacka-Matikainen Duo ja heidän vieraaksi tulee jokaiseen konserttiin vaihtuva mielenkiintoinen artisti. Konsertteihin on sisällytetty osio, jossa artisti vastaa kiinnostaviin kysymyksiin urastaan ja elämästään ja he jakavat tarinoita kulissien takaa. Yleisö voi etukäteen ehdottaa keskustelun aiheita esimerkiksi yksityisviestillä Söderbacka-Matikainen Duolle. Klubi järjestetään Kokkolan keskustassa, Wanhassa Kalahallissa sijaitsevassa Fazer Foodsin kahvilassa. Tämän kertaisen klubin vieraana on näyttelijä/laulaja Isa Lindgren

Isa on Kokkolasta kotoisin oleva musiikin ja teatteritaiteen monityöläinen.
Hän on valmistunut näyttelijäksi Lontoon Royal Central School of Speech and Drama:n musiikkiteatterin koulutusohjelmasta. Isa on Kokkolan Estraditaiteenkoulun sekä Karleby Ungdomsföreningenin kasvatti ja laulaa kaikkea maan ja taivaan välillä jazzista musikaalin kautta opperaan. Tällä hetkellä Isan voi nähdä Kokkolan Kaupunginteatterin “Nunnia ja Konnia” -hittimusikaalin Deloris Van Cartierinä.

Isa on tehnyt rooleja sekä kotimaassa että ulkomailla m.m. William Shakespeare’n The Winter’s Tale, -näytelmän operettiversiossa. Ihmemaa OZ:issa, Grease:ssa, sekä Maria Sid:in ohjaamassa Fighting Star -musikaalissa. Häntä on myös nähty Wasa Teaterin Kauppmatkustajan Kuolemassa, ja Maailman ympäri 80 päivässä sekä Vaasan kaupunginteatterin My fair Lady:ssä.
Hänet nähtiin myös Jorma Uotisen ohjaamassa, Vaasan Oopperan tuottamassa Leonard Bernstein:in Candide –operetissa. Isa on myös Lärkkulla Musical Theatre Education -koulutusohjelman vastaava näyttelijäntyön opettaja.

Pintaa Syvemmälle / Nära Inpå -klubi
Wanha Kalahalli, Kokkolan Torilla, Kauppatori 3 / Salutorget 3
#pintaasyvemmälleklubi #närainpå
LIPPUJA OVELTA 20€, ovet aukeavat klo18
Biljetter vid dörren 20€, dörrarna öppnar kl.18