Ohita valikko

Time for change - En hållbar framtid i praktiken-workshop för företag

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset

Workshop för företag

Hållbarhet och cirkulär ekonomi är på tapeten varje dag och det ställer vissa krav och nya förhållningssätt på företag i nära framtid.

I flera företag betyder detta att förändringar behöver göras vilket medför färdigheter till att ändra och utveckla sina tankesätt.

Vi bjuder företagens representanter med att höra samt kunna delta i diskussioner om varför företagen just nu behöver satsa på detta samt hur man kan inspirera och få människor motiverade i sin egen organisation att medverka till denna förändring för en mer hållbar framtid.

Workshop är tvådelad:
tisdag 25.1. kl. 13.00-16.30,
onsdag 26.1. kl. 8.30-12.00

Obs. Den här workshopen är för företag som inte har egentliga ledningsgrupper.

Circular Insight & Transition projektet presenterar Österbotten ställer om – Färdplan för hållbarhet och cirkulär ekonomi. Efter detta fortsätter vi med Peter Höckert från Penica.

• Hantera och verka i en förändring.
• Från förändring till god vidareutveckling med nya vanor och meningsfull målsättning.
• Skapa engagemang i den egna organisationen.

Kaffeservering! Workshophelheten är avgiftsfri.

Arrangeras av Cirkular Insight & Transition projektet (Vasaregionens Utveckling Ab VASEK, Ab Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia, Dynamo Närpes och Kristinestads näringslivscentral)

Vi rekommenderar att du deltar i evenemanget först då det har gått minst två veckor sedan din andra coronavaccination. Delta endast som helt symptomfritt. Vi rekommenderar att du använder en ansiktsmask.