Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Vaasan ilmastonmuutoskonferenssi ja verkostoitumisfoorumi 2019

llmastonmuutokseen ratkaisuja etsivä Vaasa Climate Change Conference & Networking Forum järjestetään Vaasassa 26.–28.9.2

llmastonmuutokseen ratkaisuja etsivä Vaasa Climate Change Conference & Networking Forum järjestetään Vaasassa 26.–28.9.2019. Kyseessä on uusi pohjoismainen tapahtuma, jossa yhdistyvät tieteellinen konferenssi, tiede- ja luontoelokuvat sekä keskustelufoorumi.

Kolmipäiväinen tapahtuma on maksuton. Se on tarkoitettu niin tutkijoille, opiskelijoille, yritysten edustajille, elokuvantekijöille, poliitikoille ja päättäjille kuin järjestöille, kansalaisille ja perheille.

Ensimmäinen ja toinen konferenssipäivä järjestetään Vaasan yliopistolla, jolloin luvassa on tiedettä ja erilaisia paneelikeskusteluja yhdistettynä teemoista kertoviin dokumenttielokuviin. Kolmantena päivänä tapahtuma siirtyy Kulttuuritalo Fannyyn ja Vaasan pääkirjaston Draama-saliin. Ilmastonmuutokseen liittyvistä luontoelokuvista, elokuvantekijöiden kohtaamisista ja nukketeatteri- ja musiikkiesityksistä koostuva ohjelma sopii erityisen hyvin perheille ja ilmastonmuutoksesta kiinnostuneille kansalaisille.
Vaasan ilmastonmuutoskonferenssi ja verkostoitumisfoorumi

Vaasa Climate Conference & Networking Forum 26.-28.9.2019

Tapahtuman ohjelma: https://www.wildlifevaasaty.fi/vccc/

Tapahtuman järjestävät Wildlife Vaasa Film Festivaalin tukiyhdistys, Vaasan yliopiston VEBIC- ja Digital Economy -tutkimusalustat, Luulajan teknillinen yliopisto, Vaasan kirjastot ja kulttuuripalvelut, NEEN/NEF, Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, Vaasan Lyseon lukio, Elokuvakeskus Bothnia. Tapahtumaa rahoittavat Pohjanmaan liitto ja Veljekset Gröndahlin säätiö.