Ohita valikko

Vakoojaseikkailu

VAKOOJASEIKKAILU! - uusi seikkailumme suurille ja pienille seikkailijoille.

Tervetuloa kesän perhepäiville, neljänä keskiviikkona heinäkuussa. Saatte tavata uudet kanamme, lampaamme ja kanimme ja osallistua
VAKOOJASEIKKAILU! – uusi seikkailumme suurille ja pienille seikkailijoille.

On vuosi 1808 ja epäilemme, että joukossamme on kavaltaja. Furiirinpuustellilla on vipinää ja vilskettä suurta taistelua odotellessa, mutta kuka vuotaa tietoja vihollisille? Teistä tulee nyt salaiset vakoojamme.

Voitte myös tutustua eläimiin, kokeilla puujaloilla kulkemista ja muita historiallisia leikkejä, sekä käydä kahviossamme, jossa tarjoillaan kotona leivottuja kakkuja.

Vakoojaseikkailu voi osallistua drop-in mallin mukaan kello 13 ja 15 välillä. Kahvia, eläinten asunto ja leikit ovat avoinna kello 12 – 18.

LIPUT 8.50 € 3-100 vuotiaille lapsille. Nuoremmat lapset, 3-7 vuotiaat, aikuisen seurassa! Ryhmäalennus kun useampi kuin neljä henkilöä, osallistukaa viisi, maksakaa neljästä, 34 €. Tällä;
https://www.netticket.fi/vakoojaseikkailu. Lippuja voi myös ostaa samana päivänä kahviosta 12 €.

Lämpimästi tervetuloa!

Heinäkuun jokaisena keskiviikkona tarjoamme ohjelmaa koko perheelle. Soppakattila kiehuu ja kiviuuni lämmitetään ja tänä vuonna sinulla on mahdollisuus itse leipoa oma ruisleipäsi kiviuunissa. Joka keskiviikkona saatte sopivan määrän elävää historiaa.