Olet täällä

14.9.2018 - 10:06

Ilmaiset Feasta Clubi -illat jatkuvat

Tulenkulkijat
Kaupunginkirjaston Draama-salin Feasta-tapahtumat jatkuvat jälleen lokakuussa. Syksyn ensimmäisessä Feasta Clubissa torstaina 4.10. klo 18 alkaen esiintyvät vaasalaiset Tulenkulkijat ja Wasteland.

Tulenkulkijat on tuore vaasalainen bändi, joka tekee kappaleensa itse. Sävellyksistä kuuluu kirjava vaikutteiden spektri, joten genren määrittäminen on mahdotonta. Suomenkieliset tekstit kertovat tarinoita ihmisistä, unelmista ja pelosta. Tulenkulkijoiden musiikki hellii ja kutittelee sielua ja koskettaa kyyneliin - vain tunne on totta!
 

Wasteland


Viisihenkinen vaasalainen Wasteland soittaa menevää melodista rokkia. Bändi on perustettu jo 2015, mutta on soittanut tällä kokoonpanolla vuoden. Rummuissa on Marko Suomela, bassossa Joel Aspholm, kitaroissa Tero Hautamäki sekä Kari-Pekka Voutilainen ja solistina laulaa Hanna Palmu. Yhtye soittaa pääasiassa omia kappaleitaan, mutta mukana on myös jokunen coveri. Juuri studiossa levyttäneen bändin biisin Highway löytää myös Spotifysta.


1.11. Feasta Clubi -illassa esitellään Halloween Blues -tapahtuma ja vaasalainen bluesmuusikko Mikko Peltola. Mukana myös vaasalaista bluessoittoa.

29.11. Feasta Clubi -illassa vierailee Esa Kuloniemi ”storytelling” keikalla.


Feasta Clubit ovat yleisölle ilmaisia.
 

Kuvat: Tulenkulkijat ja Wasteland

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

Lampaita niityllä
20.5.2019
Vaasan kaupungin viheralueyksikkö hankki viime keväänä ensimmäistä kertaa kesälampaita maisemanhoitajiksi Vanhaan Vaasaan. Kokeilu toimi niin hyvin, että lampaita hankittiin kesätöihin myös tänä...