Olet täällä

29.11.2017 - 12:49

Kalahallin purkaminen alkaa

Kalahalli
Kalahallin sisällä purkutyöt aloitettiin 27.11.2017, ja ulkopuolella työt aloitetaan viikolla 49. Kalahallin purkaminen vaikuttaa Kalarannan liikennejärjestelyihin.

Kalahallin rakennus puretaan perustuksineen. Purkutyön jälkeen alue tasataan murskeella. Työ valmistuu 31.12.2017 mennessä.

Purkualue aidataan ja kävelijöille, pyöräilijöille ja autoille merkitään reitit. Alla olevaan karttaan on merkitty purkutyölle varattu alue sekä liikenteenohjaus alueella.

Kiinteistöpäällikkö Petteri Väkelä Vaasan Talotoimesta kertoo, että purku-urakan toteuttaa kilpailutuksen voittanut J&T Laatupurku Oy.

Purettavan Kalahallin tilalle rakennetaan Kalastuksen talo

Vaasan kaupunki on kaavoittanut uudelleen Kalarannan alueen. Nykyinen Kalahalli puretaan, ja paikalle rakennetaan kaupungin järjestämän laatukilpailun voittajaksi valittu Kalastuksen talo. Kilpailun voittaneen kanssa solmitaan toteuttamissopimus.

– Kalastuksen taloa koskeva rakennuslupa tulee käsittelyyn tämän talven aikana ja rakentaminen voi alkaa keväällä 2018. Seuraavia vaiheita ovat myös Faroksen lisärakentamisen toteuttamissopimus ja rakennuslupa, kertoo teknisen toimen johtaja Markku Järvelä.

Kaupungin kuntatekniikka jatkaa Kalarannan yleisten alueiden suunnittelua ja valmistelee niiden toteutusta keväästä 2018 alkaen.
 

Työmaa-alue ja liikennejärjestelyt Kalarannassa 4.12-31.12.2017

Kalahallin työmaa-alueen kartta


 

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat