Olet täällä

3.12.2018 - 13:00

Kaupungin hallintotalon remontti siirtää keskushallinnon palveluita väistötiloihin

Raastuvankatu 33
Vaasan kaupungin henkilöstöpalvelut ja kaupunkikehitys ovat muuttaneet yhteisiin väistötiloihin Raastuvankatu 33:een. Rekrytointi ja sosiaali- ja terveystoimen sekä varhaiskasvatuksen sijaisvälitys palvelevat edelleen osoitteessa Vaasanpuistikko 12 A.

Talous- ja omistajaohjaus siirtyy Raastuvankatu 33:een joulukuun alussa. Kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen kokoustilat siirtyvät Raastuvankadulle tammikuussa. 

- Ensimmäinen kaupunginvaltuuston kokous pidetään uusissa tiloissa Raastuvankadulla 11.2.2019 ja kaupunginhallituksen kokous 28.1.2019, kertoo vt. hallintojohtaja Anna-Maija Iitola

Tammikuussa muuttokuormansa hallintotalolta väistötiloihin vievät vielä kaupunginkanslia ja kielenkääntämö. Myös asiakirjahallinto, kuten kirjaamo ja keskusarkisto ovat käynnistäneet muuttovalmistelut. 

- Kaupungin keskusarkiston pakkaaminen ja siirto väistötiloihin on alkanut, ja tämän vuoksi keskusarkisto on suljettu toistaiseksi. Keskusarkiston avaamisesta tiedotetaan, kun siirto on valmis, kertoo Satu Latvala keskusarkistosta. 

Kirjaamossa kuntalaiset voivat asioida uudessa osoitteessa 15.1.2019 lähtien. Kirjaamo tulee sijaitsemaan 1. kerroksessa Raastuvankatu 33:ssa. 

 Takaisin hallintotalolle palataan remontin valmistuttua vuoden 2020 lopussa. 

Uusimmat