Olet täällä

4.2.2019 - 13:14

Koko kansa lukee -kampanja avaa e-kirjoja vapaasti luettavaksi

e-kirja e-bok
Helmikuussa on hyvä aika kokeilla e-kirjoja, sillä kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille Koko kansa lukee -kampanjassa 4.-24.2.

Kampanjassa ovat mukana seuraavat e-kirjat: Jukka-Pekka Palviaisen ja Christel Rönnsin Allu ja salaperäinen opettaja, Satu Vasantolan En palaa takaisin koskaan, luulen, Karin Erlandssonin Pärlfiskaren, Eva Frantzin Sommarön ja Philip Teirin Så här upphör världen.

Ensimmäistä kertaa on mukana myös e-äänikirja, joka tällä kertaa on Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni - Kuinka ymmärtää muita ja itseään.  

Kampanjakirjoja voi lainata yleisten kirjastojen yhteisestä e-kirjastosta ekirjasto.kirjastot.fijosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa. Kampanjakirjat löytyvät myös Vaasan kaupunginkirjaston nettisivuilta osoitteesta kirjasto.vaasa.fi/e-kirjat tai Ellibs-sovelluksella, jonka voi ladata oman puhelimen sovelluskaupasta.

Kirjat ovat kaikkien yhtaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan ja ne palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat