Olet täällä

3.12.2018 - 17:08

Kuula-opiston oppilaat musisoivat Tikanojan taidekodissa lauantaina 8.12.

Magnus von Wright:  Sinisorsapoikue (1841), kok. Granberg,   Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Tikanojan taidekotiin pääsee lauantaina 8.12. ilmaiseksi. Kuula-opiston oppilaat esittävät klo 12 ja 14 pop up -konserteissa musiikkia muun muassa pianolla, viululla ja saksofonilla.

Tikanojan taidekodissa on esillä Ateneumin taidemuseon tuottama näyttely ”Veljekset von Wright”, jossa voi lintumaalausten lisäksi ihastella muun muassa maisemamaalauksia, kaupunkikuvia, tieteellisiä kuvituksia, asetelmia ja muotokuvia. Mukana on teoksia, jotka ovat harvoin julkisesti esillä.

Kuntsin modernin taiteen museossa voi ihmetellä erilaisten järjestelmien virheitä näyttelyssä ”Glitch Art” ja Pohjanmaan museossa voi nähdä Heikki Willamon hienoja luontovalokuvia näyttelyssä ”Myyttinen matka”. Vaasan taidehallissa on esillä näyttely ”Pariisi, Lontoo, Präntöö”, jossa kerrotaan Palosaaren kaupunginosan historiasta, elinkeinoista, elämästä sekä tunnetuista ja tuntemattomista palosaarelaisista.

Tikanojan taidekoti ja Pohjanmaan museo ovat avoinna klo 10-17 ja Kuntsin modernin taiteen museo sekä Vaasan taidehalli klo 11-17. Museot ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Vaasan taidehalliin on aina ilmainen sisäänpääsy, muiden normaali sisäänpääsymaksu on 9 €. Vaasan kaupungin museoissa käy myös Museokortti.

 

Kuva: Magnus von Wright: Sinisorsapoikue (1841), kok. Granberg, Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria

Uusimmat

Lampaita niityllä
20.5.2019
Vaasan kaupungin viheralueyksikkö hankki viime keväänä ensimmäistä kertaa kesälampaita maisemanhoitajiksi Vanhaan Vaasaan. Kokeilu toimi niin hyvin, että lampaita hankittiin kesätöihin myös tänä...