Olet täällä

13.11.2018 - 17:24

Marko Hautala kertoo kauhutarinoistaan pääkirjastolla

Marko Hautala
Vaasalainen kirjailija Marko Hautala kertoo pääkirjaston Draama-salissa keskiviikkona 28.11. klo 18 kauhutarinoistaan ja siitä, miksi pelkääminen on jokaiselle hyväksi. Tilaisuus kuuluu Vaasan kaupunginkirjaston Minä ja kirja –luentosarjaan. Illan tapahtuma sisältää kauhuelementtejä, eikä sitä suositella herkille tai alle 14-vuotiaille.

Marko Hautalan romaaneissa yhdistyvät realismi ja psykologinen kauhu. Hänen uusin teoksensa on tänä syksynä ilmestynyt Leväluhta. Sen tapahtumat sijoittuvat Isonkyrön Orismalaan, jossa sijaitsee Leväluhdan rautakautinen kalmisto.

Hautala on saanut teoksistaan Kalevi Jäntin ja Tiiliskivi-palkinnon. Hänen romaanejaan on myös käännetty mm. saksaksi ja englanniksi.

Marko Hautala on ennen kirjailijanuraansa työskennellyt mm. opettajana, elokuvakääntäjänä ja hoitajana psykiatrisessa sairaalassa. Hautala on opiskellut englannin kieltä sekä kirjallisuutta Suomessa ja Englannissa.

 

Kuva: Veikko Somerpuro, Tammi

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

Lampaita niityllä
20.5.2019
Vaasan kaupungin viheralueyksikkö hankki viime keväänä ensimmäistä kertaa kesälampaita maisemanhoitajiksi Vanhaan Vaasaan. Kokeilu toimi niin hyvin, että lampaita hankittiin kesätöihin myös tänä...