Olet täällä

1.12.2017 - 15:58

Mikko Tamminen kertoo nykymusiikin tekemisestä pääkirjastolla keskiviikkona 13.12.

Mikko Tamminen
Vaasan kaupunginkirjaston sarjassa musiikin eri vuosikymmenistä Suomen itsenäisyyden aikana on vuorossa nykymusiikki. Mikko Tamminen kertoo aiheesta Max Bäckmanin haastattelemana pääkirjaston Draama-salissa keskiviikkona 13.12. klo 18-19.30. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Paljasjalkainen ristinummelainen Mikko Tamminen on kokenut tuottaja ja laulunkirjoittaja, jonka osaaminen on viime vuosina kuulunut useiden huippuartistien kuten Kaija Koon, Robinin, Teflon Brothersien, Neljän Ruusun, Antti Tuiskun ja Jari Sillanpään kappaleilla. Tammisen tuottamat ja säveltämät kappaleet ovat tuoneet hänelle lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hän on säveltänyt musiikkia myös televisiosarjoihin, dokumentteihin ja mainoksiin.

Edelleen ahkerasti keikkailevana Setä Tamunakin tunnettu Tamminen on myös pioneeri suomalaisen kirjoitus- ja tuotantotaidon viemisessä kansainvälisille markkinoille ja hän onkin yksi maamme kokeneimpia kansainvälisillä areenoilla toimivia ammattilaisia.

Tamminen on vaikuttanut lukuisilla julkaisuilla ympäri maailmaa ja hänellä on mm. kultalevyt Saksasta Glasperlenspiel -yhtyeen “Echt” -singlestä ja “Beweg dich mit mir” -albumista sekä Japanista sikäläiselle KARA-yhtyeelle tuotetusta ja kirjoitetusta singlestä “Electric Boy”.

Mikko Tammisen nettisivut: www.alkalyne.fi

Kuva: Mikko Tamminen

Uusimmat