Olet täällä

20.12.2016 - 11:04

Nuoret saavat neuvoja Reimarista

reimari_tiina_palonen_ja_gunlog_ingves.jpg
Miten kesätöitä haetaan? Minne voi mennä opiskelemaan? Kuinka ulkomaille pääsee töihin? Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari tarjoaa apua muun muassa seurusteluun, terveyteen, opiskeluun, työhön tai vaikkapa päihteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Vaasan kaupungin tarjoama maksuton palvelu on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille vaasalaisille nuorille. Tavoitteena on antaa ammattitaitoista ohjausta ja neuvontaa kaikissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

Reimarissa työskentelevät nuorisotiedottaja Tiina Palonen ja monikulttuurisen nuorisotyön nuoriso-ohjaaja Gunlög Fia Ingves. Nuorten tieto- ja neuvontatyö on ehkäisevää nuorisotyötä, ja sillä tuetaan nuorten kasvua, itsenäistymistä ja hyvinvointia.

- Suurin osa nuorten kysymyksistä tulee sosiaalisen median ja nettisivujen kautta. Tyypillisimmät kysymykset liittyvät opiskeluun, työasioihin, terveyteen sekä kansainvälisyyteen, kertoo Palonen.

Uudet nettisivut avattu

Reimarille on juuri avattu uudet nettisivut osoitteessa www.reimari.info. Sivuilta löytyy tietoa muun muassa omaan kotiin muuttamisesta, opiskelusta, työelämästä sekä nuorille suunnatusta toiminnasta ja tapahtumista Vaasassa.

Reimarin palveluita voi käyttää netissä tai paikan päällä. Henkilökohtaista apua saa nuorisotalo Kultsalla (Raastuvankatu 30) maanantaista torstaihin klo 12–18.

- Meihin voi ottaa yhteyttä myös nettisivujen ja sosiaalisen median, kuten Facebookin ja Instagramin kautta. Nettisivuilla on esimerkiksi helppo chat-toiminto, Palonen kertoo.

Reimarin toimintaa rahoittaa Evald ja Hilda Nissin säätiö.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat